Đukić: Protiv nas i Zvezde svi igraju utakmice života

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.04.18. | 16:33

„Naša je obaveza da dobijemo u Novom Sadu“, poručio je trener crno-belih

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da je cilj crno-belih da pobede Vojvodinu u Novom Sadu, za koju kaže da će imati pregršt motiva

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Superlige između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 18:30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Izabrane vesti

Trener crno-beli je rekao da sutra u Novom Sadu sigurno neće moći da računa na Vladimira Stojkovića i Leandrea Tavambu, dok će Armin Ðerlek propustiti utakmicu zbog predostrožnosti usled povrede ligamenata.
U plej-ofu nema lakih protivnika. Vojvodina nije dobro počela, ali daće sve od sebe da popravi sliku protiv Partizana. Naše je da pobedimo, obezbedimo drugo mesto i čekamo kiks Zvezde“, izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Kako navodi, svi klubovi u domaćem prvenstvu gledaju da odigraju što bolje protiv Zvezde i Partizana, budući da su te utakmice dobro praćene.
Svi pokušavaju da odigraju utakmicu života protiv dva najveća srpska kluba, jer znaju da su te utakmice dobro praćene i na taj način žele da skrenu pažnju na sebe“.

On je naveo da je revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog daleko najvažnija utakmica ove sezone za crno-bele, ali da to ne znači da bi ostale mečeve trebalo obezvredniti.
Partizan uvek ima obavezu da igra dobro, igrači se bore za status i teže stvaranju pobedničkog mentaliteta, a ne oscilacijama u igri. Mi uvek težimo maksimumu, a tako će biti i protiv Vojvodine“, dodao je Đukić.

 

 


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara