Komentari na vest

Duljaj: Teško ćemo zadržati Saldanju, Srna u tefter pored njega zapisao Belića i Nedeljkovića

C

Cenzurisano

pre 5 meseci

Ostatak srpskih medija prenosi izjavu Igora Duljaja o pljacki nevidjenih razmera u omladinskoj skoli a vas portal izvestava o lepom vremenu?Sram vas bilo
M

Metalac

pre 5 meseci

Prvaci
C

Ccc…

pre 5 meseci

Tesko cete zadrzati Saldanju? Igraca koji je dosao u klub prije 6 mjeseci??? Alo, prije 6 MJESECI!!! Pa, jeste li vi profesionalni ili ste amaterski klub? A koliko vidim, titula opet nije prioritet ako je to plan, da se vec poslije 6 mjeseci rasprodaje tim. ‘Bo Srbiju i nas fudbal. Dno dna smo. Mozemo jedino jos da se kur… da smo bolji od Bosne, Makedonije i Crne Gore i to je to.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

svaka prodaja i dolazak novog pravi vazuri paru jer on radi preko svojih menadzera i sa njima se tali. Klub nema cilj, nema plan...samo trange frange preko transfera igraca . Gurnes kintu sipki i niko se ne buni, ti vladas godinama bez obzira na rezultate i dug kluba . To je drugari moji zvanicna slika naseg fudbala
M

Metalac

pre 5 meseci

Prvaci

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Pa Duljaja niko nista i ne pita u Partizanu... Ovo je primer koliko je Partizan propao, ovaj intervju, mnogo zalosno...
n

no name_

pre 5 meseci

Ne razumem najbolje...Kao plan B, plan C. Ako pogledamo Ricardo, bez obzira šta pišu cigani nadavao se golova u Evropi. Posle njega opet pogodak sa Saldanjom. Ekipa mnogo zavisi od Saldanje, zna da uvek može da postigne gol i to ekipi daje sampouzdanje. Da li je plan C posle Saldanje neki Šerif "Ne-dajem"? Hahah Nema šanse da se opet pogodi i 3x- put. Naravno ekipi može da najbolji igrač bude igrač sredine terena kao Kanga Zvezdi u prvom mandatu. Ali to je čak i teže da se razvije ili kupi takav igrač. Najgore u svemu ako dodje ne uspeh Duljaj ne može da preživi na klupi Partizana. I biće zapamćen kao prvi trener pod kojim je prodat igrač posle sam 6 meseci. Drugo je da on ostane za kv. u Evropi za Ligu šampiona i bude prodat posle godinu dana. Uporedjuje Šajtor sa Partizanom i priča o prodaji Mudrika za 100 miliona evra. A dobro šta ćemo sa tim da je C.Zveda skuplja od YBojsa? I na kraju kakva je razlika podneti sad ostavku ili u septembru?
b

batabane

pre 5 meseci

Ma izdržace Partizan nekako odlazak Saldanje.Ali ne znam kako ce izdržati ogromno interesovanje za Nikolica,Šcekica,Stojkovica,Filipovica,Antica,Saničanina,Meniga,Kalulua,igrače koje i Duljaj ističe i hvali.Zato neka sačuvaju Saldanju,a ove vedete koje sam pobrojao,sve prodaju i eto novca.Trenutno je Javor ozbiljno zagrizao za Nikolica,a Grbalj za Šcekica.
n

no name_

pre 5 meseci

Ne razumem najbolje...Kao plan B, plan C. Ako pogledamo Ricardo, bez obzira šta pišu cigani nadavao se golova u Evropi. Posle njega opet pogodak sa Saldanjom. Ekipa mnogo zavisi od Saldanje, zna da uvek može da postigne gol i to ekipi daje sampouzdanje. Da li je plan C posle Saldanje neki Šerif "Ne-dajem"? Hahah Nema šanse da se opet pogodi i 3x- put. Naravno ekipi može da najbolji igrač bude igrač sredine terena kao Kanga Zvezdi u prvom mandatu. Ali to je čak i teže da se razvije ili kupi takav igrač. Najgore u svemu ako dodje ne uspeh Duljaj ne može da preživi na klupi Partizana. I biće zapamćen kao prvi trener pod kojim je prodat igrač posle sam 6 meseci. Drugo je da on ostane za kv. u Evropi za Ligu šampiona i bude prodat posle godinu dana. Uporedjuje Šahtjor sa Partizanom i priča o prodaji Mudrika za 100 miliona evra. A dobro šta ćemo sa tim da je C.Zveda skuplja od YBojsa? I na kraju kakva je razlika podneti sad ostavku ili u septembru?
N

Nejbi

pre 5 meseci

Ljudi vidite li da je nasa liga pijac linija. Cim neki igrac nesto pokaze kao Soldanja trenutno u Partizanu odma ga prodaju,lopovi pokupe pare itako zadnjih 10/15 god. Nebi im ja dao dinara ni pfc ni czv. Izvolite radire gtadite svoju buducnost kaoTSC i Cuka.
n

no name_

pre 5 meseci

D@ Birbas Natho Neka objasni neko, naša liga je navodno banana liga, a čim neki igrač da za polusezonu 10-15 golova, odma ga trazi neki Besiktas, Olimpijakos i slično....kako to... _______________________ Baš nije tačno to što pišeš.Sadik nije imao toliko golova i prodat je posle jedne sezone. Ali on je imao reputaciju i otišao je iz Partizana sa 22 godine. Ricardo je imao mnogo golova, ali sa 30+ godina teško može prodati za više novca. I Pešić iz prvog mandata je otišao iz C.Zvezde kao vodeći strelac lige sa 25 golova, ali njega su terali cigani i tada. Prodati su iz Partizana i C.zvezde ovi mladi napadači Lazetić i Milovanović koji nikakv trag nisu ostavili. Evo ide i Burmaz sa 10 golova ali u Rumuniju u posrunuli Rapid B. Posle Mitrovića iz Partizana to je nekih 10+ godina, imaš Pešića, Gomeza sa mnogo godina i sad Saldanju. Pa baš tako banana liga, pa to je baš malo 3 napadača za 10 godina da u sezoni mogu da postignu 20+ golova.
n

no name_

pre 5 meseci

Proverio sam i moram da se dopunim. Ne računam igrače kao Leonardo i Katai koji daju 20+ golova u sezoni, jer oni nisu napadači. Ima još 2 imena jedan iz Radnik iz Surdulice i jedan iz Radničkog oba postigla po 24 gola u ratličitim sezonama. Jedan odmah otišao u Dansku, a drugi u Japan. Ima i Pavkov sa 23 gola u Radničkom ali on prelazi u C.Zvezdu i postaje njihova legenda hahah. I da ogrešio sam se o Uroš Djurdjeviću i on je postigao 24 gola i posle 1 sezone i kv. bude prodat. Ipak je to nešto malo više nego što sam ja napisao sam 3 imena. Ali čim neki napadač pokaže kvalitet papa.
n

no name_

pre 5 meseci

@ Birbas Natho Neka objasni neko, naša liga je navodno banana liga, a čim neki igrač da za polusezonu 10-15 golova, odma ga trazi neki Besiktas, Olimpijakos i slično....kako to... _______________________ Baš nije tačno to što pišeš.Sadik nije imao toliko golova i prodat je posle jedne sezone. Ali on je imao reputaciju i otišao je iz Partizana sa 22 godine. Ricardo je imao mnogo golova, ali sa 30+ godina teško može prodati za više novca. I Pešić iz prvog mandata je otišao iz C.Zvezde kao vodeći strelac lige sa 25 golova, ali njega su terali cigani i tada. Prodati su iz Partizana i C.zvezde ovi mladi napadači Lazetić i Milovanović koji nikakv trag nisu ostavili. Evo ide i Burmaz sa 10 golova ali u Rumuniju u posrunuli Rapid B. Posle Mitrovića iz Partizana to je nekih 10+ godina, imaš Pešića, Gomeza sa mnogo godina i sad Saldanju. Pa baš tako banana liga, pa to je baš malo 3 napadača za 10 godina da u sezoni mogu da postignu 20+ golova.
D

Deyan X

pre 5 meseci

Pfc je trenutno u situaciji i da ponude 2 mil e za Saldanju - prodali bi ga. Dok svi normalni bi rekli da bez 2 god u pfc nema prodaje.... Neka prodaju za 50-100 k buljuk igraca koji greju tribine i eto para. Prvo sto bih doveo u pfc je iskusni stoper.
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

Cekaj odkud sada pekar zna sta ce uprava da uradi?!Zar on nije u ratu sa njima?!
G

Gost RS

pre 5 meseci

Pogledajte malo Zvezdaši preko puta kod komšije,lakše je učiti na tuđim greškama. Partizan nema ni 11 igrača kako treba pa če i to morati da prodaju. Ne dozove li se naše rukovodstvo pameti i mi ćemo tako, nećemo predugo čekati. I takvi nas opet dobiše al to ne treba da im zamaže oči koliko su loši.

Filipo Jevremovic

pre 5 meseci

ZVEZDO, ne cekaj, kupi SALDANJU iz Partizana!
F

Filipo Inzaghi

pre 5 meseci

ZVEZDO,ne cekaj,kupi SALDANJU iz Partizana!
F

Fillipo Inzaghi

pre 5 meseci

Zvezdo,sta cekas,kupi SALDANJU iz Partizana!!! :)
D

Dekiiii

pre 5 meseci

Ma jašta, rasprodajte sve. Bitno da ostane uprava.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

pa zato i sede u upravi , da bi obrtali pare u svoj dzep
L

Lopovska uprava

pre 5 meseci

I pri tom naravno i da se pobrinu da se titula nikad ne osvoji.
N

Nordsjeland x6

pre 5 meseci

Sta vas briga,prodali ga ili ne GUBITE TITULU opet i to po 8mi put za redom jer je samo JEDAN poen prednosti a jos nam dolazite na Marakanu sl.derbi gde ce te da prodjete jos gore nego protiv Nordsjelanda,tako da prodajite sve sto mozete dok je vreme,jer vas ceka opet kup tekstilne konfekicije i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi i sl.godine od novog Nordsjelanda,Sabaha,Samrika,Petah Tikve,Rapida,Fljamurtarija...itd itd
b

bije dareglo

pre 5 meseci

@Nordsjeland potpisujem sve od reci do reci👌

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Tako isto ste i potpisivali i za derbi, pa ste dobili šta i zaslužujete. Bananu.
V

Vala jes

pre 5 meseci

I vas briga sto plaćate po 2 golmana, sada i 2 trenera,kada vas budemo dobili na sred pecurkane i ovog vaseg Supermena ima da placate posle, da vam nece ni Carobnjak iz Oza posle toga da vam pomogne.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

molimo sve koji su videli azijskog mesija da nam jave . Malac se izgubio kod drugog gola kada ga je Zahid poslao u nepoznatom pravcu .Od tad mu se gubi svaki trag ...a do tad je bio vrag !!

Mi volimo i bodrimo

pre 5 meseci

Prodje par dana od derbija da malo sve izvetri i neuspeh u Evropi sa najskupljim timom ikada i krecu nove prozivke i projekcije samo malo ste se zeznuli mi smo trenutno prvi cak i ako bi bili treci na kraju mislim da bi imali garantovanu Evropu. A kao drugo Partizan nikada nije ispadao u prvom kolu za razliku od Zvezde a to ce doci na red tek one tamo sezone zahvaljujuci vasoj sili od kluba i ostalim domacim predstavnicima.
B

Bane15

pre 5 meseci

@vala yes… nas je dobio Rodić. Kakvi vi crni mučenici. Da je mali Mijat bio samo 2 cm iza u obe situacije ne bi sada lupetao ovako. A zašto je Rodić uradio ono kod prvog i kod drugog gola, zašto je Katai masio šta se promasiti ne može znaju samo oni i nas doktor. Vaša pobjeda je do svega, samo ne do vašeg znanja
@

@Bane15

pre 5 meseci

Ovaj derbi ko scena u jednom od nasih legendarnih filmova kad se Danilo Lazovic kockao pa mu otisla stipendija a on se cudi kako je izgubio od pacera koji nemaju pojma? Na to mu taj koga pita kaze da jesu paceri ali da je on jos veci pacer od njih ,e tako je to je nekako ogledalo sporta i mnogih drugih oblasti kod nas.
B

Br1

pre 5 meseci

A gde je najbitniji deo intervjua, za "Crno-bele bebe"?
P

Plavi10

pre 5 meseci

Ma može Srna zapisivati sta hoce, Srbi smiju ici samo u Rusku ligu, ovima bi Vucic odmah uzeo dokumente da nemogu ici u Ukrajinu.
C

Cer

pre 5 meseci

Ne lupetaj, Lalatovic bio trener Zorje do pre dva meseca, Perica ne znam da li je jos tamo.
P

Pdk

pre 5 meseci

A Saldanja cistokrvni Srbin...auu.
M

MILAN GALIĆ

pre 5 meseci

Ja vam kazem da je AV ulozio dosad 375 mil eura u fuficu.
F

Fuzija laktasi

pre 5 meseci

U prvu si,ulozio je u 50.mil u klub iz laktasa koji titule i EL video nije 13 punih godina!
R

Revizor

pre 5 meseci

@fuzija Laktasi.Partizan je uzeo titulu prvaka Evrope u kosarci za razliku od czfmp-prodat grb zbog bankrota, koja 8 godina ne moze da omirise fajnal for barem, a namesta se i u bg da bude, doduse nije mala stvar biti ni komsinka prvaku Evrope.
p

patuljasti zlotvor

pre 5 meseci

pre neki dan Siti dobio Uravu ...nedelju pre toga isto al sa prvim slovom K

@Fuzija laktasi

pre 5 meseci

Zar nije bilo prvo 10,11 sada 13 ali uredu je razumeli smo dosadili ste i bogu i narodu svatite da je to proslost Partizan je prosle sezone u top 8 za dlaku f4 ove koraca krupnim koracima ka novom top 8 Evrolige i to je to.
S

Sashki85

pre 5 meseci

Kao zvezdas kažem da je ovo nedopustivo da kad se juri titula, oni pristaju na prodaju najboljeg igrača. kakav je kriminal u ovom nasem fudbalu ljudi moji. pa 90% lige je za zatvor! i onda se cudimo kako nam reprezentacija služi za gol razliku na velikim takmičenjima.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

svrha srpskog fudbala je da se obrne lova al u svoj dzep. Znaci nije ono prodas igraca i klub plus ima pare i plus alternativu za zamenu igraca nego preko svojih ljudi ,svog igraca i onda je procenat veci pa se onda mi iscudjavamo zasto Musa Ndzaj, Kulibali, Endinedaje , kalulu itd
P

PomazeBratSrna

pre 5 meseci

Lepo je videti kako Srna pomaže svom bratskom klubu koji je nastao u njegovoj otadžbini. Brat uvek može da računa na brata i mogao bi Srna bata Dukiju svom bratu da preporuči i par momaka iz podmlatka svoje reprezentacije?Da konačno gledamo crne dečke u svom najboljem izdanju:))))
k

kad već

pre 5 meseci

lupetaš, lupetaj sa smislom,Srna je iz Bih.
S

Splicani jug

pre 5 meseci

haha...tako je tebra bravo u centar👌 pa nisu njima za dzabe Splicani dolazili na jug 2017 da im pomognu u navijanju protiv Zvezde u derbiju,svaka ptica svome jatu leti...
C

Cer

pre 5 meseci

Kako je bilo na derbiju?
p

patuljasti zlotvor

pre 5 meseci

jeli dal si prirodno glup ili je to doslo treningom ? U pitanju su Belic i Nedeljkovic ...ovaj drugi ne igra za nas
N

Nekac035

pre 5 meseci

Saldanja je vrh igrac. Ok nije nivo Benzeme ali za nase uslove je top. Poslednjih 20 godina partizan uvek bolje napadace nadje. Dok Zvezda od 50 napadaca 45 promasaja.
d

dr finansija

pre 5 meseci

pitaj terzu dal su promasaji ...mecka, audi, roveri ...
B

Bljuc

pre 5 meseci

Isto kao kada su bili tu Sadik,Asano,Suma , razmontiraj i to malo sto valja i oslabi ga i onako skroman tim,beda ste najveca. Samo sto je taj Partizan sa Sadikom bio svemirski brod za ovu muku. Ali izgleda da smeta i ovakav rastelovani Partizan nego ga sahranjuj i teraj i to malo dobrih igraca. Koja beda najbednija...
B

Baxter88

pre 5 meseci

Ma Vucic bre, dosadno mu, nema posla i sad hoce da razmontira Partizan ahaahahahah
H

Ho Ho Ho

pre 5 meseci

Jednog dana kada sleti sa vlasti hahah videces sta ce i gde ce biti zvezda hahha ,sigurno cenobarati rekorde sa Realom hahaha
P

Posao za

pre 5 meseci

Igore ti si legenda već, koja je bez išta i ikoga, pobedila "najbolji" tim u poslednjih 30 godina sastavio na balkanu. Ne kvari ti ničim i nikada. Sve ostalo je navažno. Dao si otkaz najskupljem treneru balkana ikada. Uživaj, a neka se roštiljaju na tihoj vatri. Šta će oni sada raditi podmetači, manipulisati to je nevažno sve im se obilo o bahatu glavu.
B

BankroT

pre 5 meseci

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde i busa u grudi,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena pre par meseci i zbog cega sad moraju da rasprodaju ceo tim,kluba koji titulu video nije 7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od decurlije iz Danske,Sabaha..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom balkanu!
J

Jang Bojs

pre 5 meseci

I taj i takav klub pobedi projekat zvani “Balkanski Bajern…” razumem tvoju frustraciju potpuno.Ma gde nadje ovih 100 mil. racunas zbirno oba fk-a?Kada saznajednog dana dug cz nece ti biti dobro.
K

Kairat

pre 5 meseci

@Jang boys. Slazem se u potpunosti, sa dopunom da cemo zaboraviti Kazahstan i slicne drzave
М

Мића

pre 5 meseci

Мићо, докле више да пишеш исти коментар на свим Партизановим вестима? Стварно ми није јасно одакле ти толико времена?

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Makar se ugasili sutra, samo nek smo vas pobedili! Draže mi je od bilo čega...
T

Tako je

pre 5 meseci

Vi ne morate na dobos,vi ste jos i u plusu da mozete čak i Motiku od 2,5 milina da posaljete da igra omladinsku ligu.
R

Revizor

pre 5 meseci

Sada ako cemo posteno, nije ni sz strano da primi 5-6 golova u Evropi, pa ovaj dug “100 milki” cz to probija 1/1….da ne pomenu “Sladjanu” koja zagorca cz-u sredu ne bi znao o kom klubu pises…Istina “sekli su struju pfk-u, ni ne cudi ko ga vodi, ali jos igraci nisu zaplakali da nemaju sapun sto ne tako davno bi u komsiluku, kolo srece se okrece, zato polako sa tim bankrotom….
d

dr finansija

pre 5 meseci

@ bankrot ...gospodine terzicu drago nam je da i vi ucestvujete u mozzartovim komentarima
D

Doktor Zvezdan

pre 5 meseci

Prodali ili ne prodali SLADJANU vi ce te OPET IZGUBITI TITULU i 8-mu po redu,tako da vam je svejedno!
J

Jang Bojs

pre 5 meseci

Komentar ti je realan koliko i njegovo “dr”…Boli “sreda” ali budi malo realniji.
B

Banence

pre 5 meseci

PRODAJI SALDANJU ODMAH AKO MOZE DA SE UZME LOVA!
G

Gost332211

pre 5 meseci

Šta on ima da se petlja u to hoće li Saldanja otići ili ne? To nije njegov posao već posao kluba. Klub odlučuje da li će nekoga igrača prodati ili ne. Koliko se ovaj čovek razmahao izjavama očekujem da počne da sastavlja tim Obradoviću ili da pravi koalicione sporazume u Beogradu nakon izbora. Počeo je od svukuda da iskače.
a

aliii

pre 5 meseci

onaj ljadu kom sahtjor vrh fudbalske piramide znaci da je limitiran
p

poručnik

pre 5 meseci

pita li se Saldanja da li hoće da ide poslije pola god provedene u Partizanu i kakva je uloga Ivice Kralja,pošto je izgleda glavni skaut,a ujedno i sportski direktor Partizana Dario Srna
D

Da povratis...

pre 5 meseci

Stigla direktiva zato sto je dao gol nja nja nja, Nije smeo da da gol nja nja nja, Koliko ste jadni dostizete dno...
Z

Zipzop

pre 5 meseci

Pa veća je faca luković iz imta zabio malac 10 komada u timu poput imta a tek 18 dina
d

da li znas ko

pre 5 meseci

ko drzi imt..i joveljic je davao i makaric pa je sada rezerva u banjaluci..reper je evropa i reprezentacija..ovde je i pavkov davao golove a za par godina u arabiji niti jedan go..i Sanicanin bio u vosi top stoper i antic bek
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

Ja sam prvi za prodaju Saldanje ukoliko stigne dobra ponuda (4+ miliona). Lik je igrač kome treba 10 šansi da bi dao jedan gol. Jak, jako nezahvalan. Takođe jako puno zavisi od toga da li mu je dan ili nije, koliko je motivisan (što je pokazao duel protiv Zvezde). Sve u svemu nije krucijalan igrač, pogotovo ako se nađe prava zamena.
a

a sto bi

pre 5 meseci

ja vodio racuna o parama..tu je vazura..i pitanje gde novac zsvrsi..saldanja je najbolji u ligi doktor za rikarda..stoper dragovic i spajic igraci iz liga top 5 su bili pored njega kao deca..da nije zahida..belica..saldanje i swverina kad je zdrav ostali su nivo kragujevca..i kad neko od ovih ne igra porazi tsc..nis..
S

Skauting

pre 5 meseci

Продаш Салдању, стабилизујеш клуб, исфорсираш Дулета Јовановића и на Лето оде за 8000000 €
G

Gost555

pre 5 meseci

Ne mozes sa jednim napadacem u celom timu da funkcionises.
M

Mauro Tasoti

pre 5 meseci

Prvo sve pohvale za Saldanju koji je u Derbiju bio toliko ubitačniji u odnosu na Rikarda da je ono za svakog navijača Partizana bilo pravo uživanje.Brz,nepredvidiv i dobar dribler učinio je Dragovića smešnim i nemoćnim.Što se tiče Partizana nemoguće je da ne može da zadrži igrača barem godinu dana.Ali dobro čak i ako mora da ode ne treba ga pustiti za manje od 4-5 miliona i za te pare dovesti 2-3 nova igrača i sačuvati bar malo šanse da se osvoji titula na kraju.
r

rioardo je bio

pre 5 meseci

rikardo spor statican..jedna noga ..puno sansi..igra u mestu protiv jacih klubova se raspadao..saldanja brz dobra tehnika ..mlad jeste da promasuje ali i daje..ne ko rikardo surdulici 5 komada..pa onda pauza
Z

Znači

pre 5 meseci

Salda ju nesmete prodati, to je izdaja i ovo malo ljudi što podržava ekipu. Zahid i belića isto tako. Daj te baždar, šćekića, Meniga. Još ćete navući gnev viši. Duljaju poštuju te ljudi, ne govori ovo da ne pomisle da si i ti ko uprava. Nešto ste uradili poštenjem i radom izdržite. Bez iđe ičega ošišali ste bajern sa balkana i naučili pameti.
k

ko proda

pre 5 meseci

saldanju..belica ..zahida namerno unistava klub.plus ide liga sampiona..kazu fali dva igraca..minimum 5..bocni..stoper..vezni..krilo i spic..bez toga ne treba pocinjati..klupu nismo ni imali
S

Salamander

pre 5 meseci

Kao navijač Zvezde se divim Igoru. Došao je kad niko nije hteo, a niko nije hteo zbog njihove raspale uprave. Došao je ne samo jer voli klub, nego i da iskoristi šansu i dokaže se kao trener. Nije imao ekipu, nema je ni sad. Posle priprema on nije imao tim, radio je sa tim što ima. Pljuvali ga, terali ga, a on je radio. Ne kažem da je dobar trener, ali da je sve izgurao i da se na kraju on smeje, smeje se. Zasluženo. Štit je u nekim utakmicama odradio svoje, to je činjenica, ali dobio je derbi, prvi je, a to se gleda.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Kao prvo ti nisi uopste zvezdas... i ako jesi sta trazis na nasim vestima i bez vas imamo isuvise problema... kao drugo imate vase Bahare i Milojevice itd pa komentarisi... kao trece i najbitnije, Igor je NJAGORI TRENER U NASOJ ISTORIJI!!! i tu nema dalje!!! doveo nas je prosle godine do cetvrtog mesta a videli smo na kom nivou su TSC i Cukaricki (ne omalovazavam ih), obrukao nas je bezbroj puta sa ekipama iz nase lige, obrukao nas je u Evropi u presmesnom kupu lige nacija, doveo limitirane strance (Saldanja i Kanute nisu medju njima) sa kojima nemamo nikakvu igru, ekipa nam doveo na amaterski nivo, ne zna ni da se ponasa kao trener, izjave su mu tragikomicne... da je normalno stanje u nasem PARTIZAN-u mogao bi sa onom decom da sakuplja lopte (to mu najbolje ide) i nista vise od toga... Igore, a toliko sam te voleo kao igraca, dok ovo ne lici ni na sta... VOLIM PARTIZAN
j

ja. sam mislio

pre 5 meseci

posle nisa i kg da ga treba otetati i dosla uvezda.sa par igraca i poluigracima pobedi..bez klupe..nespremni..igra mu isti igraci cim promeni nekog raspad..ni amceloti ne bi mogao vise..niti stopera..niti bekova..jedino napad solidan
K

Kurir Jovica

pre 5 meseci

Zadržite ih obojicu pa ih kasnije prodajte ko Asanani i Sumu
B

Balota

pre 5 meseci

Igore ako citas komentare u sta sumnjam, batali brate Srnu, neces biti trener Sahtjora skoro, drzi do sebe i teraj jako, zaboravi da si ikad bio fudbaler, budi trener i samo trener, ako smatras da kao fudbaler nisi bio dovoljno cenjen onda kao trener napravi jos jacu karijeru da te svi postuju sutra.
N

Nenad1111

pre 5 meseci

Mogli biste da se potrudite oko pravilno napisanog teksta....Kao da je kucalo dete od 7 god.
R

RN

pre 5 meseci

Mogao bi Duljaj nešto da kaže i o dolasku Medine u Partizan. Neka kaže zašto je on predložio upravi da dovede Medinu i tom prilikom rekao koliku platu traži Medina, a kada je, nešto kasnije, uprava direktno kontaktirala Medininog menadžera ispostavilo se da menadžer i Medina traže duplo manju platu od onoga što je Duljaj rekao. Zašto je Duljaj tražio duplo veću cifru, šta je planirao da uradi sa tom razlikom, tj. sa viškom? Hm...baš imam dilemu.
I

IVAN 82

pre 5 meseci

Kad dodje Nova Uprrava u Partizan, tebi se zahvalimo za sve sto si ucinio,dovedemo kvalitetnog sportsckog direktora(pr.Ivan Tomic) mesto tebe bi trebali da budu Jokanovic ili Paunovic. E onda mozemo ocekivati boljizak kluba i bitku za titulu. Ti ne mozes izdrzati bitlu sa Zvezdom,unistitelj Partizana Vazura prodace ili Belica ili Saldanju,odma bi se tim oslabio za 30%. I sta ocekivati,bez jad i cemer. Vreme je za Promene u FK Partizan
A

Adrian Mutu

pre 5 meseci

E to je ono što ljudi u srbiji ne kapiraju da pojačanje tipa hvang 5 miliona jeste previše za super ligu ali je smejurija za ligu šampiona naši komplet budžeti i timovi ne vrede ko jedan ozbiljan igrač lige šampiona pa zar lokomotiva ludogorec kopenhagen i mnogi drugi platežno daleko jači ne bi uboli trojicu od pet miliona i rešili priču prosto jaz je ogroman i mi tamo nemamo šta da tražimo nažalost
Д

Дух који лебди

pre 5 meseci

Ја сам наредио да се прода Салдања, није смео дати гол мојој мезимици Црвеној Петокраци.
G

GDE JE NOVA URPAVA?

pre 5 meseci

Zašto u vrhu Partizana nisu: Predrag Mijatović, Zlatko Zahovič, Veljko Paunović, Saša Ilić?
L

Logitech

pre 5 meseci

Zato sto sadasnja uprava nece da ode,a nece otici do 2027. godine.
S

Schigetten

pre 5 meseci

Mnogo je jako kad pocnu navijaci tako da nabrajaju imena za ljude za koje misle da gore od zelje da udju u upravu samo ih niko ne zove. A u realnosti 90 odsto njih seva paja i za "voljeni klub" i navijace i sve ostalo. Pogotovo ako jos imaju privatne biznise, zidaju zgrade i sl.
D

Deka PG

pre 5 meseci

Vratite pare savezu za licencu, pa onda dovodite igrače. Samo ste 2 mil € dali, a izbuši vas vrtić iz Nordsjilanda, koji ni grupu nije prošao. Uložite 2 mil, a dobijete 200 hiljada €😂 Odličan biznis. Zvezda je bar od LŠ i karata dobila cca 35 mil €, pa se može ulagati u tim
J

Jdhsh

pre 5 meseci

Vrati državi pare za Marfi baknu pa se javi
D

Deka PG

pre 5 meseci

Vratite pare savezu za licencu, pa onda dovodite igrače. Samo ste 2 mil € dali, a izbuši vas vrtić iz Nordsjilanda, koji ni grupu nije prošao. Uložite 2 mil, a dobijete 200 hiljada €😂 Odličan biznis. Zvezda je bar od LŠ i karata dobila cca 35 mil €, pa se može ulagati u tim

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Svima je jasno zašto ide, dao je gol na derbiju a nije smeo. Još i za pobedu......
Н

НикадЈуг.ославија

pre 5 meseci

Салдања се диже у небеса иако нема квалитет. Показао је то у утакмицама Лиге Конференције. Продаћете га Русима или на Кипар. Можда нека лига у окружењу. Али момак је у Партизану зато што нема квалитет. Ви га морате продати зато што немате кеш за струју а не због неке огромне понуде.
8

87

pre 5 meseci

Stvarno ne mogu da skapiram kako mislimo da se vremenom napravi dobra ekipa koja ce da izgleda iole ozbiljno i da pravi rezultate, ako sve sto valja prodamo sto pre. Kao da smo( uz duzno postovanje) Radnik iz Surdulice. Pa ako ce Partizan da zivi samo od prodaje igraca onda je stvarno najteze vreme za Partizan doslo. Te price da imamo zamenu za Saldanju...Od toga nema nista. Videlo se posebno na derbiju da nam je decko pola ekipe.
S

Soko

pre 5 meseci

Koliko si spreman da finansiski pomognes Partizanu.
0

011

pre 5 meseci

Vazura treba da pomogne finansijski Partizanu. Da obezbedi sponzore. Zato je tu. I da zadrzi sve sto valja,a ne da prodaje prvom prilikom.

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Aba je regionalna liga nije domaća a fudbal zvezda koliko je pare spucala nizašta ako ne budu prvaci i igraju plej of za ligu šampiona su bankrot.
?

??

pre 5 meseci

Cinkaros xaxax
U

Uprava Napolje!

pre 5 meseci

Pa to se odavno znalo da lopurda laze kada je rekao da saldanja nije na prodaju
K

Klasičan Vojin

pre 5 meseci

Mora se proda Saldanja, nenadano postignut gol za pobedu se plaća odlaskom.
N

Neko iz Biroa

pre 5 meseci

Ovo dislajkovali vazura, vučela, ivica kralj, duljaj i "jedan čovek".
g

gunnersi

pre 5 meseci

Na kraju Zvezda ubedljivo prva, barem 5-10 poena razlike. Partizan je imao polusezonu iznad svih ocekivanja i sa nekoliko krajnje sumnjivo dobijenih meceva. Izbori su prosli tako da svevisnji odredjuje dalji tok sezone, Zvezdi daje fudbal, Partizanu kosarku i svi srecni kao i uvek.
s

srxx

pre 5 meseci

A vi i takav Partizan niste uspeli da dobijete u derbiju. Cela javnost se sprda sa vama. 50 miliona bacenih niz Dunav...
G

Golemac

pre 5 meseci

I dobijen derbi protiv Srpskog "Bajerna". Ili je i tu bilo sumnjivo nesto
Z

Zeko

pre 5 meseci

Gunnersi u pravu si, bice kako pises
И

И

pre 5 meseci

Kao Zvezdaš nisam puno ispratio Kristijana Belića, vidi se da je limitiran igrač, ali ima onaj redak kvalitet koji danas treba i uvek treba. Zato ne razumem tolike negativne kritike. A to je da radi svoj i samo svoj posao. On dečko kao pitbul kvari igru protivnika, disciplinovan je, ne vuče ga lopta, možda baš zbog manjka fudbalskog talenta. Ali ono što radi, radi. I Gatuzo je tehnički u odnosu na tim u kome je igrao izgledao kao amater, tako bi i Belić da ode u jači tim od Partizana, ali bi igrao i bio od koristi. Takav jedan upravo fali Zvezdi i to se vidi iz aviona. I sam Duljaj je bio takav igrač, sa malo više talenta sa loptom, ali taj stil. On bi pratio onog koga čuva i do svlačionice, bez odstupanja i improvizacije. Zato i ceni Belića.
s

samojeB

pre 5 meseci

Duljaj je svojevremeno veoma uspešno čuvao Ronalda,iako je daleko ispod njega u fudbalskom smislu
T

Tubeki

pre 5 meseci

Belic ima vise asistencija od svih zvezdinih "carobnjaka"
G

Gostza

pre 5 meseci

I tako "limitiran" je nekoliko puta okrenuo te vase nelimitirane vedete oko svoje ose, tako da je jedan od vrtoglavice i pao.
J

Junker

pre 5 meseci

Ja to isto kao Zvezdas pricam, kao sto im je bio i Zdjelar. Nama je kratko tome sluzio Branko Jovicic. A nasoj reprezentaciji je najneophodniji takav igrac.
d

de goll

pre 5 meseci

saldanju prodajte ali na leto,nikako sada...cemu onda jurenje titule do zime
D

Deka PG

pre 5 meseci

A koje titule🤔
D

Deka PG

pre 5 meseci

A koje titule🤔

Kalčopolista®

pre 5 meseci

Saldanja 10 puta jeftiniji i 10 puta bolji nego zvezdino endimudo!
B

Burek

pre 5 meseci

Hahahaha
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 5 meseci

Kad će novi protest Grobara?
?

??

pre 5 meseci

Hladno je sad, kad otopli
P

Pfc

pre 5 meseci

Jug je bio prazan, bice i na prolece, sve dok ne ode zvezdina druga uprava
?

??

pre 5 meseci

@pfc sve je zvezdino. Zvezdini su svi klubovi, sve sudije, svi igraci, partizan je zvezdin i ti si zvezdin, pola rusije je zvezdino o evropi da ne pricam, zvezdina cela
c

cirkus...

pre 5 meseci

stigla direktova da se prodaju igraci jer takve majstore fudbala zele svi
S

SB

pre 5 meseci

Ista prica svake godine, zar je moguce da cim igrac nesto pokaze morate da ga prodate ili oterate. Ko ti je zamena za Mateusa? Da nije Bazdar? Mrs u 3 pm
N

Nećemo Brnabićkinog ujaka na čelu kluba

pre 5 meseci

Gde je novi predsednik kluba? Zašto je vazura i dalje u Partizanu? Zašto svi iz Skupštine kluba ne podnesu ostavke?
a

ali realno

pre 5 meseci

Čitajući grobarske komentare mozes samo da povraćas, koje zlo o lazova i Gebelsovanja, vi ste prvi samo jer je zvezda bila losa
А

Алекса977

pre 5 meseci

Као прво, у дербију смо показали зашто смо први. Као друго: да ли си стварно изговорио ту реченицу? Па шта је требало, да Звезда добије све и једну утакмицу, да сруши рекорд Галаксије?
S

Soko

pre 5 meseci

Potpuno tacno u odnosu na prve ekipe mi smo slabi ali u odnosu na Zvezdu bas i nije.I nije nam neki kompliment sto smo bolji od Zvezde.
H

Helsingborg

pre 5 meseci

Sa ovakvom logikom MC je prvi jer su Liverpul,MU,Arsenal,Čelsi i ostali loši. Ko sve ima internet....
N

Nikako

pre 5 meseci

Prodati Belica i Saldanju! Pa pre neki dan je vazura izjavio kako Saldanju nije na prodaju?! Ko vodi uopste ovaj klub? Zašto nema novog direktora i zašto vazura još sedi u fotelji? I niko ne spominje levi bek, pa zar je čovek ćorav da ne vidi da nam je levi bek ubedljivo najveći deficit...
G

Gunđalo

pre 5 meseci

Ako dođe 6-8.000.000, rasprava se završava. Fudbal je biznis i više od 50 % prihoda je prodaja igrača. Tako je i Baždar npr imao 3 000 000 ponudu, a sad?
R

Rodman93

pre 5 meseci

I ti vjeruješ Vazuri ??
M

Muka

pre 5 meseci

Ocigledno je da je rasulo u samom vrhu kluba,lopurda do lopurde,lazovi do lazova.
P

Pfc

pre 5 meseci

Vidis da upkos unistavanju kluba uzese jesenju titulu. Za svaki slucaj da se proda sto ista vredi..
N

Nikako

pre 5 meseci

Dok ne nađemo adekvatnu zamenu. Imali smo sreće sa Rikardom i Saldanjom, teško je svaki put pogoditi sa napadačem, na primer komšije koji nikako da nađu golgetera još od ohi-ja. Na kraju ćemo i lakše naći zamenu za Saldanju nego za Belića, a boljeg na njegovoj poziciji sigurno nećemo.
s

svake godine isto

pre 5 meseci

kako grobarski spineri vec spinuju kako moraju da prodaju igrace s nidu nikog prodali evo vec dve godine, ne igraju evropu... za svaki slučaj mantre i spinovi
s

sta je sa mozgom

pre 5 meseci

Direktiva? da se prodaju igraci koji? sta vi umisljate, da neko hoce vase igrace koji nisu igrali evropu?
R

Rodman93

pre 5 meseci

Igrali su vaši i šta je Evropa mogla da vidi od njih il' od igrača čukaričkog i tsc? Apsolutno i jedno veliko ali veliki ništa. Eto.
P

Pitaj bolje sebe

pre 5 meseci

Sta je sa mozgom.
J

JESU LI TO TI?

pre 5 meseci

Mislite na igrače koji su od fudbala "odučili" tim koji igra Ligu šampiona?
d

da povratis

pre 5 meseci

kakav mozak grobarski ,u kosarci mogu da osvajaju a u fudbalu ne smeju?
Z

ZDRAV mozak

pre 5 meseci

Pitanje: gde je mnogo više para od uspeha i transfera?
i

ili ili ili ili ili

pre 5 meseci

Belic ili ima nekog mnogo bitnog menadzera ili mu je menadzer celo rukovodstvo Partizana pa ga forsiraju da bi uzeli proviziju. Trudi se, volja je tu, ali je momak prosecan ling long fudbaler.
@

@

pre 5 meseci

Mozda je prosecan ali je pojeo onu vasu koreansku "zver" koji je prejak i za lige 5
u

undertakers

pre 5 meseci

Belic ima belgijski pasos,zato je u prednosti od ovdasnjih igraca......
i

ili ili ili ili ili

pre 5 meseci

@ Ma bas me briga za Zvezdu i te vase namestene drrbije u kojima se unapred zna pobednik. Ti ako si Belicev brat,drug, riba pa da te razumem da ga toliko branis. Lik je menadzerski igrac koji sluzi da se proda i uzmu procenti, ostalo ce se videti vremenom. Naravno nije jedini takav u nasoj ligi, isto je i sa Mitrovicem iz Zvezde. Sto nije pojeo one iz Danske, TSC-a, Radnickog... kad ga tako idealizujete?! Ali to je realnost naseg drustva, danas se idealizuju bezveze stvari i zato nam i jeste tako kako jeste.

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Neka objasni neko, naša liga je navodno banana liga, a čim neki igrač da za polusezonu 10-15 golova, odma ga trazi neki Besiktas, Olimpijakos i slično....kako to...
b

beringator

pre 5 meseci

kad partizanov spic da toliko golova ili ima dobru statistiku izaziva u evropi interesovanje jer znaju da vredi, al kad zvezidn ima istu takvu statistiku nije nikome interesantna jer znaju svi da je to nabijena statistika protiv timova koji se sklanjaju, na kraju krsjeva video si i pismo zvezdinih navijaca upravi.
E

El ninhoo

pre 5 meseci

„Jeftina“roba tj.povoljni igraci.Da rukovodioci klubova nisu lopovi i rade iskljucivo u interesu kluba bilo bi zarade i ne bi igraci odlazili za „sicu“.
v

vec su krenuli...

pre 5 meseci

kako grobarski spineri vec spinuju kako moraju da prodaju igrace s nidu nikog prodali evo vec dve godine, ne igraju evropu... za svaki slučaj mantre i spinovi
s

svake godine isto

pre 5 meseci

kako grobarski spineri vec spinuju kako moraju da prodaju igrace s nidu nikog prodali evo vec dve godine, ne igraju evropu... za svaki slučaj mantre i spinovi
e

exe

pre 5 meseci

"Prodace Saldanju, mozda i Belica, namerno oslabiti tim i izgubiti titulu" Pa zar titula nije odlucena vec pre pocetka, sta sad spinujete?
R

Realnost

pre 5 meseci

Ovaj covek il nas sve zajebava ili je apsolutna neznalica.
i

igor978

pre 5 meseci

Sad će da stogne direktiva d ase prodaju igrači i da se plati porez, a onda gledamo čuveno zvezdino proleće…Kakav narod takva država a onda i fudbal…
s

smesni ste

pre 5 meseci

mantra spremna za svaki slucaj
j

jel tako?

pre 5 meseci

znaci zvezda mora da prodaje a vi ne smete?
C

Czz

pre 5 meseci

Pa aj sto vam drzava daje sakom i kapom u svakom sportu nego jos i obaveze prema istoj da ne ispunjavate ? Sklopili ste ugovor sa “djavolom” i onda kad djavo dodje po svoje vama Zvezda kriva. Eno u kosarci ste jedini klub u Evropi koji je zadrzao nosioce igre i jos se pojacao. Pojacavate se posle svakog poraza po jednim igracem. I onda kad dodje gazda i kaze da se malo vrati parica vama Zvezda to podmece. Ne ide to tako prika bas kako si zamislio. Daleko od toga da je kod nas bajno ali mi ne krivimo vas i vasu vlast nego nasu neuku struku. A vama za sve Zvezda kriva. Morate da vratite i one pare od silnih placenih licenci kojima nezasluzeno igrate ta takmicenja koja vam jedine pare u klub donose, osim transfera. A kao sto znas ove godine su vas ispratili iz evrope sa nogom u dupetu pa sad nema kako da se vrate pare osim transferima.
K

Kole Madjionicar

pre 5 meseci

Prodas Saldanju najboljeg igraca i ko ce ti igrati? Dovedes novog pa dok se on uigra. Kao i letos. Doveli 11 novih igraca pa dok su se uigrali ode Evropa, odrali nas Danci. Sve je toplo/hladno u igri Partizana. Dobijes derbi ali pre toga izgubis 2 za redom od pacera.
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Ovaj se sprda. Ajde, Saldanja i nekako, ume da da gol, ali mislim da je ista fora kao i sa Rikardom, ovde tresu mreže, drugde ne mogu da opepele. Videćemo, možda me i demantuje. Sa druge strane, Belić... Kakav će to fijasko od karijere da bude čim ode iz Partizana. Krljator klasični sa 3+ žutih po utakmici. Zato je i bio u rezervama Čukaričkog. Ali, mašinerija radi posao. Nedeljković ima talenta, ali mora da radi više. Malo mu fali snage, malo motorike, malo odlučnosti i hrabrosti, ali to će se srediti, s obzirom da je tek napunio 18. Često bude odličan u prvom poluvremenu, a onda nestane u drugom. Sve u svemu, ovo mi deluje kao ona klasična, Ciganin hvali svoga konja.

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Ovim na kraju tvog komentara si opisao svoj komentar, klasik priča pljuješ Saldanju i Belića, a hvališ nedeljkovića.....
t

tisina

pre 5 meseci

Bukv svako nase pojacanje ikada je bolje od vaseg vi niste pogodili od Vieire
G

Gostyyy

pre 5 meseci

@Bibras - prvo, procitaj komentar bolje. Drugo, Nedeljkovic jeste talenat, Belic jeste kasapin, a Saldanju cemo tek da vidimo, ali s obzirom da je bio ocajan pre Partizana, a u Partizanu razbija, deluje kao novi Rikardo. @tisina - mi nismo pogodili, ali zato vi jeste. To i transferi i titule i igre u Evropi govore. Ili mozda ne?
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Jako sam se obradovao pobedi u derbiju ali sam tacno znao sta ce biti u narednim danima... gledacemo ovu dvorsku ludu svakog dana po medijima, koja vec odavno je trebala da dobije otkaz... e, posto nam je PARTIZAN doveden na amaterski nivo, mozda i moze da ga vodi!!! VOLIM PARTIZAN
Y

Yui

pre 5 meseci

Da ti taj Duljaj nije doveo ove igrace ,bili bi 8 na tabeli i igrao bi ti vazura spica
Z

Znik

pre 5 meseci

Prodace Saldanju, mozda i Belica, namerno oslabiti tim i izgubiti titulu
G

Gost999

pre 5 meseci

Vi titulu ni sa njima ne možete da osvojite. Nema štita na proleće, a verovatno se dva derbija igraju na Marakani, a Miloje vodi ekipu, što znači da nećete imati šanse za pobedu.
G

Gost7

pre 5 meseci

Suma i Asano oterani i lagano izgubili titulu.. Istorija se ponavlja..
G

Gost999

pre 5 meseci

Nećemo imati šansu za pobedu? Pa taj Miloje nikad derbi nije dobio. Tamburali su ga i Bata Mirković i Savo Milošević.
@

@gost

pre 5 meseci

A zasto od proleca nema "stita" , krece vas stit?
B

Bakiša

pre 5 meseci

Ako vam treba 70 miliona da bi bili prvaci u ovakvoj ligi šta reći, a ne zaplakati. Jadna liga, jadno društvo.
N

Nclg

pre 5 meseci

@Gost 999 Care vi tog Miloja dizete u nebesa a znate kako ste prosli u derbijima
K

Kako se

pre 5 meseci

Tako je najgori ikada stanoje sumu otero i namerno dao titulu. Ne ponavljajte to nikada bićete nikakvi i gori od njega.
G

Gost999

pre 5 meseci

Koliko se sećam, Miloje ima bar dve pobede u derbijima, ima i jedan režiran poraz. Ali ima i 30 bodova razlike po sezoni. Sa druge strane, nama ne treba da se pali štit, imamo najbolju ekipu. Kad ga vama ugase, eto vas na trećem mestu.
c

citaj ovako

pre 5 meseci

Bitno je da se Srna odluci za nekog od igraca a ja Igor Duljaj imam svoj procenat. citaj ovako
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Molim redakciju mocarta da ovog coveculjka od trenera sto manje spominju... jer sem sto voli ( a i to je pitanje) nas PARTIZAN, nema ni jedan drugi kvalitet!!! VOLIM PARTIZAN
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Ako odu Saldanja i pogotovo Belic, ko ce ti igrati...!? Igore, kako se ovo zove ako ne unistavanje, urusavanje i prodaja naseg PARTIZAN-a...!? VOLIM PARTIZAN
G

Gost Rider

pre 5 meseci

Ne znam,meni je ovaj Duljaj gotivan lik iako sam Delija
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Dacemo vam ga za dzabe... i sta ti trazis na nasim vestima, jos komentarises...!? VOLIM PARTIZAN
e

ejjj

pre 5 meseci

Ti delija nisi, pali bre
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Neka stavi i tebe u tefter i sa sve Vazurom i vasim ulizicama iz strucnog staba sto dalje od naseg PARTIZAN-a... SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA!!! VOLIM PARTIZAN
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 5 meseci

Je l' Partizan Srnin Teleoptik?