Igor Duljaj (Star Sport)
Igor Duljaj (Star Sport)

Duljaj: Teško je... Igračima Grafičara predviđam lepu budućnost

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.12.23. | 18:24

"Očekivao sam ovakav meč", rekao je trener Partizana

Teško veče za Partizan u Humskoj, ovoga puta sa srećnim krajem za razliku od prošlogodišnje avanture u Kupu Srbije. Ugostili su lideri Mozzart Bet Superlige Grafičar i morali da jure zaostatak. Na kraju su ga nadoknadili zahvaljujući debitantu, 17-godišnjem Dušanu Jovanoviću kojeg je Igor Duljaj bacio u vatru. Tinejdžer je crno-belima doneo penale, a tamo je jedna odbrana Aleksandra Jovanovića i svih pet realizovanih penala Duljajevih pulena bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale.

Izabrane vesti

"Iskreno, očekivao sam ovakvu utakmicu. Imao sam ih i kao igrač. Znao sam da će rival biti motivisan. Oni su igrali maksimalno odgovorno, mlada su ekipa sa željom da se dokazuju. Mnogim igračima Grafičara predviđam lepu budućnost", rekao je Igor Duljaj, pa nastavio: "Mnogo je teško igrati svaki meč na pobedu, naročito kada je unapred upisana. Cilj je ostvaren. Pozitivna stvar da je publika mogla da vidi mladog Jovanovića koji je postigao gol. Ova utakmica je već zaboravljena... Hvala publici koja je došla da nas podrži po ovom hladnom vremenu", zaključio je trener Partizana.

Duljajev kolega iz suparničkog tima Marko Neđić, može da bude ponosan na svoje momke zbog pristupa, želje, ali i fudbalske predstave koju su prikazali u Humskoj. Pitanje je kakav bi epilog meč imao da napadač Babakar sa dva žuta kartona, nije od 66. minuta ostavio ekipu na cedilu.

"Naravno da samo zadovoljni. Nije lako igrati protiv Partizana, naročito u Humskoj. Tokom prvog poluvremena dosta šansi smo propustili. Crveni karton nas je poremetio, morali smo 30 minuta da igramo povučeno. Mislim da su ljudi kraj malih ekrana mogli da uživaju", rekao je trener Grafičara.



tagovi

FK PartizanGrafičarIgor DuljajMarko Neđić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara