Đurđićev Hamarbi ponovo jak

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 13:22

Ali, budite oprezni, jer se tim iz prestonice Švedske u protekloj deceniji u Norčepingu provodio kao bos po trnju

Hamarbi je opet jak! Trenutak slabosti po odlasku Paa Amata Dibe, jednog od najboljih igrača, izgleda je prošlost za tim iz Stokholma, koji je seriju promenljivih izdanja anulirao nizom od tri pobede na kojima je postigao osam pogodaka, od čega su tri gola delo srpskog internacionalca Nikole Đurđića.

Pred Đurđićem i saigračima je sada najteži ispit u poslednjih mesec dana. Hamarbi gostuje Norčepingu, takođe kandidatom za Evropu, koji je na prethodna četiri meča položio oružje samo pred Malmeom. Treba biti oprezan uprkos tome što tim Stefana Bilborna trenutno igra najbolji fudbal Švedskoj, jer je tradicija potpuno na drugoj strani. Naime, Malme se u protekloj deceniji na Ostgotaportenu provodio kao bos po trnju. Preciznije, izgubio je svih pet utakmica!

Izabrane vesti

U drugoj utakmici dana sastaju se još davljenik Trelborgs i sve bolji Sundsval. Domaćin već dva i po meseca ne zna za pobedu i sva je prilika da će se vratiti u drugu ligu, dok su gosti na minula tri meča neporaženi, pa biste mogli da razmislite o dvojci koja odlično plaća...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5416 ŠVE 1 Norrkoping - Hammarby TFF tgg gg 1,50
Pon 19:00 5417 ŠVE 1 Trelleborg - Sundsvall ki 2 2,30
Ukupna kvota3,45

Foto: Shutterstock

 


tagovi

Nikola ĐurđićHamarbisportsko klađenjeŠvedska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara