Đuričić uskoro slobodan igrač, šta će biti sa Giljermeom?

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 13:51

Srpski fudbaler se rastaje sa Beneventom, a krajem juna mu ističe i ugovor sa Sampdorijom, Brazilac takođe na raskrsnici

Benevento se vratio u Seriju B, pa će upravi kluba sa juga Italije osnovni cilj biti da pokuša da što bezbolnije izmeni sastav, kako bi se sačuvao dovoljan kvalitet i već u sledećoj sezoni “napao” povratak u najviši rang takmičenja.

Izabrane vesti

U ovom trenutku naviše se razmišlja o internacionalcima, čija je budućnos prilično neizvesna. Tu se pre svega misli na Brazilca Giljermea, koji se pre nekoliko nedelja dovodio i u vezu sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Brazilac je na formalnoj dovogodinjoj pozajmici u Beneventu od strane portugalskog niželigaša Santa Kruza, a u italijanskom klubu veruju da bi mogao da ostane u klubu i naredne sezone, iako su se pominjale ozbiljne ponude Torina u proteklom periodu. Uskoro bi mogla da bude jasnija njegova budućnost.

Ono što je izvesnije, jeste da se u klubu neće zadržati Filip Đuričić. Srpski ofanzivac je proteklih nekoliko meseci proveo na pozajmici iz Sampdorije, a ugovor sa velikanom iz Đenove mu ističe krajem juna, tako da će biti slobodan u izboru nove sredine.

Kako piše Korijere delo Sport, srpski fudbaler ima nekoliko ponuda iz Serije A i inostranstva, tako da je izveno da od eventualnog ostanka u Beneventu neće biti ništa.

Foto: Star Sport


tagovi

Filip Đuričić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara