Đuričić uz Miloševića na klupi Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.19. | 08:06

Nekadašnji trener Vojvodine i Radničkog biće pomoćnik novom treneru crno-belih

Dani iznenađenja u Humskoj 1. Savo Milošević je na korak od promocije u novog trenera Partizana, što je vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba. U prvi mah pojavila se informacija da će mu pomoćnik biti Radovan Ćurčić, međutim, dogodio se i tu obrt: Miloševićev asistent biće Milan Đuričić.

Đuričić bi trebalo da donese iskustvo u stručni štab Partizana, pošto je Miloševiću ovo prvi trenerski posao. Iskusni strateg je u karijeri dva puta vodio Vojvodinu, jednom niški Radnički, Metalac, Hajduk, Inđiju, a poslednji angažman mu je bio u Zvijezdi iz Republike Srpske.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Mozzarta, u stručnom štabu crno-belih ostaće Žarko Lazetić, koji bi trebalo da donese kontinuitet u dosadašnjem radu i da pomogne novim trenerima brže upoznavanje sa vrlinama i manama igračkog kadra.

Sa Savom Miloševićem i Milanom Đuričićem trebalo bi da dođe i novi kondicioni trener, Marko Stojanović, kao i analitičar Nenad Cvetković, saznaje Žurnal.

Partizan će, dakle, napraviti korenitu promenu u stručnom štabu, šansu će dobiti početnik Savo Milošević i iskusni Milan Đuričić. Do kraja sezone kao najveće iskušenje imaće Kup Srbije, u kojem crno-beli brane trofej, kao i treći večiti derbi u sezoni.

A, onda će tim Partizana na leto morati na generalno renoviranje...

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

FK PartizanMilan ĐuričićSavo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara