Komentari na vest

Dušan Anđelković: Ponosni smo što je Donald u Grafičaru ali tek ćemo razgovarati o njegovom statusu

G

Gostmmmiik

pre preko 1 godinu

Odlicna stvar. Nikada necu zaboraviti kako je Marko Grujic napredovao uz Donalda, koji ga je bukvalno na utakmicama hvatao za ramena i pozicionirao.
p

poketino

pre preko 1 godinu

grafičar nije prava filijala Zvezde.Ima svoje igrače a od Zvezdinih klinaca koja se kale imaju određeni procenat kad se prodaju.grafičar bi trebao da igra srpsku ligu PLAFON,a ne da uzima mesto klubovima širom Srbije.Na kraju ce Super liga biti beogradski pašaluk.
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Mislim da je ovo sa Graficarom cist promasaj. Upropascen je jedan stari beogradski nizerazedni klub,koji je imao dusu (trenirao sam u njemu kao klinac),a za uzvrat,Zvezda ne dobija nista. Sta znaci dovoditi Kasalicu, Donalda Ibanjeza,itd...? Mozda da donesu iskustvo mladim momcima,ali ja ne vidim ni jednog da je dobio pravu priliku u Zvezdi,vec ih prodaju za 500 000 do 1 000 000. Nije to neka pljacka. Njih treba forsirati u Zvezdi (pogotovo sad kad nema Evrope,pa prodavati za 5-10 000 000 e.
p

pjer

pre preko 1 godinu

Jel ima neko pametan da objasni koja je uloga recimo Ibanjeza ili Donalda u razvojnom ili mladom timu??? Ja mislim da to nema veze sa mozgom.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ima li neki bivsi igrac da nije uhlebljen negde?!
b

bravo vi ga

pre preko 1 godinu

super a neko talentovano srpsko dete sklonite u stranu