Dušan Vlahović dao gol u pobedi nad Milanom, pa poručio: Ostajem u Fjorentini (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.01.19. | 13:39

Empoli se i dalje nada

Sjajno igra Dušan Vlahović za mladi tim Fjorentine. Kadgod je dobio šansu, talentovani srpski centarfor ju je i iskoristio što se potvrdilo i na gostovanju Milanu, u okviru tamičenja mladih timova, popularne Primevere.

Bivši centarfor Partizana je gostima iz Firence otvorio put ka pobedi 2:1, tako što je u 18. minutu sjajno tukao glavom, iz ne baš idealne pozicije, u dalju ugao i postigao ukupno šesti gol za Violu u ovoj ligi. Prethodno je po dva puta tresao mreže Kjeva i Napolija, a jednom Udinezea. Činjenica da je na samo četiri meča spakovao šest komada pokazuje da bi možda zaslužuje šansu u prvoj ekipi, kod Stefana Piolija, iako se poslednjih dana spekulisalo o pozajmici u Empoli do kraja sezone.

Izabrane vesti

Korpulentni špic iz „klase 2000“ je, proslavljajući gol Milanu, jasno stavio do znanja da nije zainteresovan za odlazak na kaljenje, pa je gestikulirao koji su italijanski mediji shvatiloi kao poruku „ostajem ovde“.

S druge strane, predsednik Empolija, Fabricio Korci je javno pohvalio Vlahovića rečima „sviđa nam se taj igrač“, što pokazuje da Toskanci nisu odustali od ideje da ga angažuju Srbina. Ideja je bila da Dušan završi u Empoliju u poslu koji podrazumeva dolazak veziste iz Obale Slonovače, Hameda Traorea među Ljubičaste, međutim, papiri nisu potpisani. I pitanje je, posle svega, da li će?


tagovi

Dušan VlahovićFjorentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara