Komentari na vest

Dva kola do plej-ofa: TSC se pita ko će biti četvrti

d

d.g.

pre oko 1 mesec

Ja misslim da se za četvrto mesto pitaju Voša, Čuka i Radnički.
s

sveštoželim

pre oko 1 mesec

Ja ne znam koja je svrha da Čukarički bude četvrti, klub bez navijača. Neka bude ili Radnički ili moja Voša, ne smem da zamislim da Radnički izadje u kvalifikacije za Evropu, kakva bi to mobilizacija bila u Kragujevcu. Verujem da bi Djavoli napravili spektakl, sve tribine bi bile pune. Opet ako moja Vojvodina bude četvrta, a trenutno je u najboljoj formi, neka dodje kao one godine neki klub renomea kao Sampa iz Italije. Istok i zapad biće krcat, problem je sever i Firma. Postoji to najtvrdje jezgro i momci koji su svaku utakmicu tu... Firma Bulevar, Vod i Pandora su očuvali tribinu i nisu dozvolili da se grupa ugasi. E sad ako bi Voša ušla u Evropu što bi bila senzacija, verovatnp bi igrali u Topoli i to bi bila čista glupost jer garantujem da bi takav uspeh vratio i ostale grupe na stadion i da bi sever opet bio pun. Tako da renovirajte što pre Karadjordje, sramota da treći najveći klub u zemlji ne može da igra treće kolo kvalifikacija na svom stadionu. Želim mojoj Vojvodini da izbori plasman, a ako ona to ne uradi, neka bude Kragujevac, ne vidim svrhu igranja Čukaričkog osim finansija. Dobro jutro i pozdrav svima!
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Radnicki svakako ne bi mogao da igra nista u Kragujevcu, Cika Daca je raspad za sad...
Z

Zumbul

pre oko 1 mesec

Druze, sve je u redu sto si rekao, ali fudbal se vise ne igra zbog lepote, niti navijaca, igra se za novac. I taj Cukaricki hoce u Evropu zbog novca. Takav fudbal kakav ti zamisljas se ugasio 1992/1993. godine kada je oformljena Liga Sampiona, gde se sve prtvorilo u novac. Prosto, amerikanizacija fudbala i to je to. Prihvatio ti to ili ne, tako stoje srvari.
S

Slavuj

pre oko 1 mesec

Ne brini igraće oni na svom stadionu, jer 3 kolo neće vidjeti, kao ni ostali.
2

2305

pre oko 1 mesec

ciribu ciriba nema vise zastava
R

RKG

pre oko 1 mesec

Radnicki ako izbori Evropu igracu u G.Milanovcu koji je svakako blizu i siguran sam da bi taj stadion bio premali da primi sve Kragujevcane koji bi dosli na tu potencijalnu evropsku utakmicu, to bi bio spektakl.
@

@2305

pre oko 1 mesec

Srpskih zastava u Kninu? Srpskih zastava na severu Kosova? Ne te zastave mislis?
K

Kondor007

pre oko 1 mesec

Ja sve sto zelim je da g. Bajatovic pomogne u renoviranj Vosinog stadion . To mu je i neka duznost da to uradi . Sto se tice evro utakmica srpskih fudbalskih klubova nema to uspeha samo razocaranje isto kao i sa srpskom reprezentacijom . U Srbiji vec dugo godina srpski fudbal vodi mafija i svagdje su njihove ruke umesane , je li prodaja fudalera ili sastav fudbalske reprezentacije Srbije , svsgdje su njihove ruke umesane . Zalosno ali istinito .