Dve osvete u Ekvadoru

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.06.18. | 15:39

Šampion za čast, Barselona za nadu

Još tri meča do spuštanja zavese na 18. kolo ekvadorskog prvenstva. Barselona gostuje El Nasionalu i praktično ne sme da pogreši ukoliko želi da pretekne vodeći LDU Kito, dok će aktuelni šampion Emelek ugostiti Katoliku.

Barselona je upravo protiv El Nasionala u prvom delu sezone ostvarila najubedljiviju pobedu (5:1), pa nema sumnje da će popularni Vojnici, koji su na svom terenu u seriji od tri pobede, dati sve od sebe kako bi pomrsili račune protivniku. Ni jedni ni drugi ne mogu da se pohvale utakmicom iz prethodne runde, pošto je Barsa podelila bodove sa Aukasom (1:1), dok je El Nasional izgubio od Gvajankila (2:1). Vredi napomenuti da El Nasional i Barselona u poslednje vreme navijačima priređuju spektakularne okršaje, o čemu svedoče i 24 pogotka na minulih pet dvoboja uz zaokružen tip GG&3+.

Izabrane vesti

Što se jedine preostale današnje utakmice tiče, uloga favorita pripada Emeleku. Sezona je, bar što se odbrane trona tiče, izgubljena, mada će želeti da izvadi fleke. Osveta je i u slučaju ovog susreta prisutna, nakon što je Katolika dobila prvi meč sezone rezultatom 2:0. Dodatak činjenici da treba ispoštovati keca je i podatak da domaćin na svom terenu nikada nije izgubio od ovog rivala.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 22:30 1484 EKV 1 El Nacional - B.Guayaquil tgg gg3+ 2,00
Pon 01:00 1485 EKV 1 Emelec - Universidad Catolica ki 1 1,50
Ukupna kvota3,00

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeEkvador 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara