Dvojica fudbalera sa Malte sanjaju šansu na velikoj sceni, pa otišli u Inđiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.05.18. | 14:36

Džejmi Zerafa i Antonio Mitrev na probi u članu Prve lige Srbije

Dvojica mladih igrača malteškog Balzana u narednih nekoliko dana stići će na probu u redove srpskog drugoligaša Inđije. U pitanju su Maltežanin Džejmi Zerafa (20) i Makedonac Antonio Mitrev (19), koji će u našoj zemlji ostati deset dana i pokušati da ubede stručni štab Inđije da su pravi igrači za ovaj klub.

Džejmi Zerafa ovu pozajmicu vidi kao ogromnu mogućnost u karijeri.
„Radujem se ovoj prilici, jer je moj san da igram fudbal na velikoj sceni. Znam da u zemlji kao što je Srbija moram da dam sve od sebe da dokažem svoj kvalitet. Osećam da je ovo pravi potez za moj dalji fudbalski razvoj”, rekao je Zefafa, a prenosi Tajms of Malta.

Izabrane vesti

Zadovoljstvo nije krio ni predsednik Balzana Anton Taljifero.
„Veoma sam srećan što nastavljamo da rastemo kao klub i što nastavljamo da razvijamo međunardne veze. Siguran sam da će ovo biti sjajno iskustvo za obojicu fudbalera da treniraju i oprobaju svoj talenat u zemlji kao što je Srbija. Svi dobro znamo da je Srbija poznata po proizvodni vrlo kvalitetnih mladih igrača koji nastupaju u vrhunskim klubovima širom Evrope”, rekao je predsednik Balzana.

Ranije ovog meseca brazilski vezista iz Balzana Aleks Alves otišao je na probu u Čukarički. Inače, Balzan sa klupe predvodi srpski trener Marko Mićović, dok se u igračkom kadru nalazi nekoliko igrača sa ovih prostora. Tu su srpski internacionalci Uroš Ljubomirac, Ivan Božović i Miloš Lepović, kao i Crnogorci Ivan Janjušević i Bojan Kaljević. Tu je i nekadašnji istaknuti prvotimac Crvene zvezde Kadu Mendes.

Foto: Action images


tagovi

Balzan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara