Džek pot Duška Tošića: Stigla milionska ponuda sa istoka

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 12:30

Bešiktaš se već pomirio sa odlaskom srpskog defanzivca

Zvali su ga premijerligaši tokom zime. Pričalo se da su za Duška Tošića zainteresovani Stouk i Totenhem, ali to realizacije posla nije došlo. Međutim, reprezentativac Srbije iz redova Bešiktaša mogao bi uskoro da napravi transfer karijere. Bar kada je u pitanju finansijska strana.

Turski mediji danas pišu da će na kraju ove sezone nekadašnji član Crvene zvezde sigurno napustiti Bešiktaš i da je već zatražio dozvolu za trensfer. Navodno, Duško Tošić je dobio ponudu sa Dalekog istoka koja se ne odbija. A to znači da je novi klub spreman da mu obezbedi višemilionsku platu.

Izabrane vesti

Kineski klubovi su platežno moćni, pa bi 32-godišnji defanzivac mogao da u jeseni karijeri napravi još jedan dobar finansijski udarac. On ima ugovor sa Bešiktašom na još godinu dana, tako da bi Kinezi platili obeštećenje. Za njih je to sasvim sigurno simbolična suma.

Ukoliko se transfer Duška Tošića na istok ostvari, Bešiktaš neće kupovati novog štopera. Prazninu će popuniti Matej Mitrović koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Brižu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Duško Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara