Džeko: Zbog ovakvih večeri sam ostao u Romi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.03.18. | 23:25

"Uspeli smo da uradimo nešto što Romi nije pošlo za rukom deset godina i zbog toga svi moramo da budemo ponosni”, naveo je strelac pobedonosnog gola protiv Šahtjora

Navijači Rome ponovo se klanjaju Edinu Džeku. Bosanski napadač još jednom je pokazao da ume da igra velike i važne utakmice. Golom protiv Šahtjora zaokružio je sjajan period, a Vučica je opet u pobedničkom raspoloženju.
“Cela ekipa je zaslužila ovacije jer smo svi radili svoj posao do poslednjeg trenutka utakmice i zasluženo se našli u četvrtfinalu”, rekao je Džeko italijanskim medijima posle utakmice.

Džeko je zamalo napustio Romu u januaru i otišao u Čelsi, a paradoksalno, Vučica će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona, dok su Plavci na pragu eliminacije protiv Barselone.
“Nisam želeo da odem iz Rome jer cele sezone igramo da bi imali večeri poput ove. Uspeli smo da uradimo nešto što Romi nije pošlo za rukom deset godina i zbog toga svi moramo da budemo ponosni”.

Izabrane vesti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine kaže da ne razmišlja o predstojećem žrebu za četvrtfinalu LŠ.
“Svi mogući rivali su jaki i koga god da dobijemo, biće pun stadion i sjajna atmosfera. Ušli smo među osam najboljih, to znači da smo i mi jaki”, zaključio je Džeko.

Foto: Action images


tagovi

Edin Džeko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara