Martin Škrtel
Martin Škrtel

Džerard dovodi samo provereno: Prvo štopera od 3.000.000 evra, pa klinca iz Liverpulove akademije

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 10:47

Martin Škrtel se vraća na Ostrvo

Čelnici Glazgov Rendžersa čine sve da slavni klub što je pre moguće učine konkurentnim Seltiku u borbi za primat u Škotskoj. Prvi korak na tom planu napravljen je angažmanom Stivena Džerarda za trenera, a sad je rad na formiranje ekipe za narednu sezonu. Prema poslednjim informacijama, na Ajbroks bi trebalo da stignu dva fudbalera upravo po ukusu Stivija Džija.

Jedan je Martin Škrtel, prekaljeni štoper, nekadašnji Džerardov saigrač na Enfildu, koji je upravo završio drugu godinu ugovora sa Fenerbahčeom. Kako je igra u odbranu jedan od većih problema Policajaca, novi trener u 33-godišnjem defanzivcu vidi rešenje i već su napravljeni prvi koraci ka realizaciji posla. Rendžers je ponudio turskom velikanu obeštećenje od 3.000.000 evra, a smatra se da bi to bilo dovoljno da Fener pusti Slovaka da se vrati na Ostrvo. Ako sve bude u redu, Škrtel će potpisati ugovor na tri godine i ojačati poslednju liniju ekipe iz Glazgova.

Izabrane vesti

Hari Vilson

Drugi Džerardov pik je Hari Vilson, 21-godišnji talenat Liveprula koga su Crveni zimus prosledili na pozajmicu Halu. Istekla je, a s obzirom da Velšanin ima važeći ugovor sa Liverpulom, Rendžers planira da ga pozajmi na jednu sezonu. I ovde je ključna Stivenova uloga, kao trener mlađih kategorija u Livepulu imao je uvid u karakteristike Vilsona, koji se najbolje snalazi na poziciji krilonog veziste.

Dosad je Rendžers već potpisao ugovore sa vezistom Skotom Arfildom (na četiri godine) i Alanom Mekgregorom (do 2020), došli su kao slobodni igrači pošto im je istekla saradnja sa Barnlijem i Halom.

FOTO: Action images


tagovi

Martin ŠkrtelHari VinksStiven DžerardGlazgov RendžersLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara