Komentari na vest

E, ovako se osvaja titula! Ris Nelson u 97. minutu zapalio Emirejts, nadoknada je Arsenalova šampionska zona (VIDEO)

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

3 za 3 vraćanje dugova
T

Topdžija

pre preko 1 godinu

Meni najdraža pobeda ove sezone! Gubiti 0:2 i pored dominacije na terenu i ovako se vratiti, pa to mogu samo momci sa karakterom. Ovako se osvajaju titule! Pozdrav.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Eh da smo u Srbiji mnogi bi rekli da je titula bila namenjena Sitiju ili Liverpulu ali da je gospodin Arteta pobedio sistem.Samo sto je gospodin Marko Nikolic 2017 uzeo potpuno postenu titulu.
A

APL

pre preko 1 godinu

Koja krađa na štetu Bornmuta, igralo se dok raspali Arsenal ne da gol. Fuj!
r

realan_lik

pre preko 1 godinu

@APL prijatelju, da si realan i objektivan, a ne samo da hejtujes, video bi da je prvih 80 sekundi nadoknade proslo bukvalno u "ukazivanju pomoci" odnosno kradji vremena igracu Bornmauta... tako da, nastavi da hejtujes, ugusi se u ljubomori, a ovi klinci ce svakako nastaviti da kidaju... pozz
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Kao veliki simpatizer Uniteda, svaka cast. Da, ovako se osvaja titula, i osvojice je Arsenal 100%.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Nisam gledao lepo, nego ono, jednim okom. I deluje mi da je Arsenal oštećen za bar jedan, možda i dva penala. Ne znam koje su to fore da ako je ruka odmaknuta od tela i pogodi je lopta, to je svuda penal samo ne danas za Arsenal. Ajde, ono u lakat je 50/50, i ono na kraju od tela igrača u ruku nije penal. Ali bar jedan je mogao lagano da dosudi.
A

Arsenal je

pre preko 1 godinu

Je krš ekipa, Mančester je trenutno mnogo bolji. A siti da i ne spominjem, što je i pokazao u međusobnom duelu. Ako bude treći na kraju, da se udare nogom u dupe.
g

gr8

pre preko 1 godinu

Vidi se koliko poznajes fudbal,mora da si nekad sutnuo loptu. Taj United nije presao centar protiv Arsenala,trebalo da bude mnogo vise razlike u obe utakmice,ni Ten Hag nije verovao da su dobili jesenas. Sitiju kapa dole.Najjaci su.
O

Onaj

pre preko 1 godinu

Junajted i ovaj su dva sveta, Arsenal je smešna ekipa, za engleske uslove. Ako budu treći da se svi kolektivno izljube.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Mozda su oba Mancestera mnogo bolja, ali samo u jednom segmentu, imaju zrelije igrače i znaju kako da ne gube male utakmice i da doziraju trošenje,a to je zato što su oba Mancestera zadnjih 10 sezona potrošili onoliko para koliko Arsenal nije otkad postoji. I to je normalno. Ono što ovi momci imaju, a sto nemaju mančesterski klubovi je srce,ogromna želja i odličan fudbal. Kao ljubitelju fudbala bilo koja utakmica Arsenala je zabavnija i lepša od svake utakmice Mančester skih klubova.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Da je kod nas neko pobjedio golom u 97. minutu (a utakmica produzena 6 minuta), nas narod bi odmah rekao namjesteno, iz 2 u 1, 5+, gledaj kako odbrambeni igraci namjerno ne izlaze u blok da pomognu Arsenalu da da gol, golman namjerno ne brani i tako dalje i tako dalje. Znam da postoji razlika izmedju nase i njihove lige, ali ima nesto i do mentaliteta, da se ne lazemo. Lupajte slobodno minuse, ali tako je.
I

I

pre preko 1 godinu

Lupajte pluseve, ali nije tako.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@I Sta tacno nije tako? Imas priliku, pokazi svima koliko si pametan. Ili znas samo da pises ove jeftine doskocice koje su tu negdje otprilike na nivou humora iz osnovne skole?
m

minimalac

pre preko 1 godinu

Jos samo da se izljubite sa vasim bratom Dzakom
G

Guster

pre preko 1 godinu

Samo jako,neka te pametnjakovici gledajte fudbal i kako Arsenal gazi poz…
G

Gost0909999

pre preko 1 godinu

puno mi srce kada vidim kako placu ovi hekteri i trolovi razno razni
a

a di su 2 penala

pre preko 1 godinu

o tome retko ko prica
d

dusty_sam

pre preko 1 godinu

Vidim da dosta ljudi piše kako je nadoknada bila 6 minuta, a gol za pobedu postignut u 8. minutu nadoknade i to je po njima poklon Arsenalu. Igra se još najmanje 6 minuta(u ovoj slučaju), jer igrači ekipe kojoj odgovara trenutni rezultat mogu naizmenično da traže lekarsku pomoć posle bilo kojeg duela i da nadoknada prođe u ukazivanju pomoći. Sudija je opravdano nadoknadio "ukradeno" vreme u nadoknadi. Pozdrav za sve tobdžije!
A

Ahha

pre preko 1 godinu

Igra se dok Arsenal ne pobedi,sreca danas,sreca pre neko koliko protiv Vile,srecan protiv Junajteda,sve golovi u 90 i 90+. Ali nestace i ta sreca.
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Ma placi samo...
D

Delije 1989

pre preko 1 godinu

Vise se pise o svim.drugim.ligama,nego o nasoj. Kakva god bila nasa je. Treba da se radujemo kad pobedi neki tamo tim gde igra,isti onaj igrac,koji je provocirao Srpske igrace na svetskom prvestvu. E to.ti je Srbija. ZVEZDA
A

Anri

pre preko 1 godinu

I ovo je previse sto se pise
I

Internet

pre preko 1 godinu

Navijači, mogu da simpatišem neki klub, ali da se ovde ložim i pišem. Mi smo pobedili, kao da su rođeni u Londonu. Stavljaju sebe kao da su deo toga.
l

lično

pre preko 1 godinu

smatram da je veći problem kada se debili prime na njegove provokacije...
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Баш тако, ништа јадније него кад видим да Србин "навија" за неке Енглезе, Италијане или Шпанце... Ево мени као Звездаши би било много драже да навијају за Партизан, Војводину или било који клуб из Србије, него ово што раде...
p

papapa

pre preko 1 godinu

Na gitarata Mikel Arteta
1

14

pre preko 1 godinu

Veliki umovi su pisali da Arsenal do Nove godine svak i svakoga, a od Nove od svakoga, ali slon koji stoji na drvetu ne želi da padne! Miriše sve ovo na neka lepša vremena. Ajmo Arsenal!
1

15

pre preko 1 godinu

Opet ti sa tom glupom metaforom o drvetu i slonu,shvati više da tu slon ne ovisi od sebe nego od čvrstoće drveta,što bi značilo da arsenal ne ovisi od sebe,prestani više da se blamiraš s tim poređenjem
1

14

pre preko 1 godinu

Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete uz sav alkohol ..
2

23

pre preko 1 godinu

Sretno na kraju, ali su bogami zaslužili jer se nisu predali. Igra se dok sudac ne svira kraj. Očit je pad forme što je normalno, pogotovo što nemaju širinu Cityja pa će biti zanimljivo možda i do zadnjeg kola za titulu.
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Arsenal izgleda jedino ima problem sa davljenicima. Izgubili 2 boda od sautrmptona u periodu kada je sautrmlton bio najgori u ligi, 3 od evertona kada su oni bili u najgorem nizu, i za malo sada od bormuta. Inace namam nista protiv coveka, ali kada god vidim Tomijasua na terenu znam da ce doviti gol. Nelson decko objasnio, ESR daleko od vilo kakve forme. Viera takodje tanak, ali volja i zelja tima nerealna, odavno nisam gledao ovakav Arsenal.
g

gostx

pre preko 1 godinu

Budeli se ovako osvajala nacekace se vec se vidi pad Arsenala a doce jos teze utakmice za nji Pozzz
A

Anri

pre preko 1 godinu

OSVAJAMO TITULU!!!!
d

drakula

pre preko 1 godinu

ovoliko mucenje protiv bournmuta koji se bori da ostane u ligi ne zvuci dobro. a da ne pominjem produzetak 6 minuta gol u osmom. daj bar potrudite se da ne bude tolko ocigledno. sto je siIovateIju partiju uopste dozvoljeno da igra
V

Vlada89#

pre preko 1 godinu

Alo čoveče, prvi minut nadoknade igrač Bornmuta preležao na travi, znači još jedan dodatni minut se morao odigrati! A da ne pričamo o bar jednom, ako ne i više, nedosuđenom penalu za Arsenal danas, i konstantoj krađi Arsenala od strane sudija iz kola u kolo...dajte malo više realnosti
C

Chica

pre preko 1 godinu

Jel njemu dokazana krivica? Zašto sudiš čoveku. Ni princ Endrju se slobodno kreće.
M

MisterNo3

pre preko 1 godinu

TAKOOO JE BREEEE Tacno vidim da su se svi pripremali da prozivaju kako Arsenal nije za titulu, kako nemaju oni taj mentalitet, da je cudo sto su uopste do ovde dogurali. Najlepsi fudbal igraju, i pored toliko sudijskih gresaka na njihovu stetu da je to vise bezobrazluk sta se radi ( ovo danas je dokaz tome) oni uspevaju da se izbore sa svime. Samo lud covek moze da kaze da ne zasluzuju trofej ove sezone. Samo napred momci COYG🔴⚪️
G

Ganer

pre preko 1 godinu

Za sve vas sto tupite o nadoknadi znajte da je sudija mogao da svira bar jedan penal za Arsenal a ovi su ukrali i više vremena nego što je nadoknađeno.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Ma ovaj Arsenal nije normalan,definitivno,ugurali su 3 gola, bili bolji za 10x,gubili 0:2,ostetile ih sudije bar za jedan penal,onakva igranja rukom se sude skoro pa svim premijerligasima i opet su pobedili,svaka čast, nije lako igrati i pobeđivati sa ovim klincima sudije, i biti ispred ekipa kakve su Siti, UTD, Liverpul, Totenhem, Celsi I Njukastl. Ulepšali su mi ovu sezonu PL. Još uvek su nezreli u nekim situacijama ali imaju najveće srce.
j

juve

pre preko 1 godinu

Pa, za dva penala najmanje su osteceni
s

sordnja

pre preko 1 godinu

Tako se poklanja titula, pa ne bi sudija svirao kraj do ponoći da ga ne dadoše!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Sudija navlacio Arsenalu da pobijede tako sto im nije sudio minimum 2 penala??? Ooooo logikoooo ima li te igdjeee..

smederevac14

pre preko 1 godinu

Iskreno Arsenal je ovde zasluzeno uzeo 3 boda, mnogo su bolji bili. Ovakve utakmice i donose titulu, mali klubovi su ti protiv kojih se uzima titula, velikih utakmica ima svega par u sezoni. Ali sa druge strane pitanje je da li ce im se do kraja sezone obiti o glavu ta kratka klupa. Ali ima jos dosta da se igra, dosta je bodova u igri. I svaka cast za ovakav preokret, praznik za oci. PS jako je lepo pogledati fudbal posle onog naseg “derbija”, koji je vise liceo na neko ratno stanje, nego na fudbal, usput pitam se da li igraci uopste i pogledaju sta je zapravo fudbal i kako se gine za klub.
I

I

pre preko 1 godinu

Nikoga ne uništava Var kao Arsenal, neka su ga dali.
G

Gost0909999

pre preko 1 godinu

placite hejteri 1,2,3 krenite :D
O

Ogi1410

pre preko 1 godinu

Dzabe ste se ponadali... Ovako se osvaja titula, ovo je pobjednicki mentalitet!!!
G

Gostimirovic

pre preko 1 godinu

Kakva utakmica!!! E ovo je premijer liga, a ne onaj bunkerica fudbal koji neguju recimo Totenhem ili Vulvsi...doduše, ja se ne sećam da sam gledao neku ekipu da se lošije brani od Bournemoutha kako su oni igrali na ovoj utakmici, baš su im dosta prostora davali i nisu uopšte igrali toliko agresivno na igrača/loptu. Mada i Arsenal je mašinerija, strašno motivisano su igrali, zaslužena pobeda i baš bih voleo da uzmu titulu.
m

milomirović

pre preko 1 godinu

E baš nije nego je i ovo premier liga a i te mrtve utakmice su premier liga,baš kao i u svakoj drugoj ligi ima dobrih i loših mečeva,e to je premier liga! A to što je vi idealizujete u glavama to je vaš problem,ili gledate samo najjače timove pa vam liga izgleda prejako!

VASKE

pre preko 1 godinu

Ma kakva titula, City ih dobije na Etihadu to je - 2, a Arsenal će kiksati svaki jaču utakmicu. Osvaja Manchester sa 6 ili više razlike
s

sinkron

pre preko 1 godinu

da se zahvale sudiji, trebao je kraj pre minutu da sudi, prosto neverovatno, sad arteta nece nista da govori od sudijama, nece biti prvaci!!
N

Nele994

pre preko 1 godinu

Da, baš se trebaju zahvaliti za onaj nedosuđen penal.
G

Gost0909999

pre preko 1 godinu

placi mala placi
G

Gostimirovic

pre preko 1 godinu

Strašno koliko lupetaš, trebao je čak da pusti još malo posle gola, u prvom minutu nadoknade je igrač gostiju pao na teren da se izležava i potrošio bar minut, posle toga je bio još jedan prekid isto skoro minut, ne razumem šta je u glavama tih igrača kad znaju da će sve to da nadoknadi?
L

LE

pre preko 1 godinu

A to što su se iz Bormuta valjali i ležali po terenu po minut i više? Tek će da kmečite vi plastikaneru COYG!
7

778

pre preko 1 godinu

Nadoknada je trebala da bude 10 minuta koliko su se valjali igraci Bormuta
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

O cemu ti druze... Bilo je 7, ali 7 izmena. Povreda igraca u nadoknadi, nekoliko puta sudija zaustavljao igru zbog provera i na kraju produzio samo 6 minuta. Ono u drugom poluvremenu nema veze sa penalima sto su gledali, ali one dve situaciju u prvo poluvremenu su jako upitne. Ono se protiv Arsenala sudilo, danas za Arsenal ne. Arsenal danas zasluzeno, potpuno i to pored toga sto ih je moguce sudija ostetio. Tako ne pricaj bajke kako im sudija pomogao, kad nije.
M

MisterNo3

pre preko 1 godinu

Ti se decko bodes. Treba ovi da se zahvale sudijama sto nisu primili jos 3 komada ( bar 1 penal ne trebao da bude sviran)
V

Vlada89#

pre preko 1 godinu

Kako te bre nije sramota da spominješ sudije, 3 puta igranje rukom igrača Bornmuta u šesnaestercu, 3 puta var, i nijednom penal a svaki je mogao biti dosuđen. A kad smo kod nadoknade vremena, pa prvi minut nadoknade je igrač Bornmuta preležao na travi trošeći vreme, tako da je taj dodatni minut potpuno opravdano odigran! Dajte malo više realnosti u komentarima...
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

U 91 minutu igrac bormuta se valjao 2 minuta u svojih 16, ako nisu ukrali bar 25 min u utakmici nisu nista, a inace utakmica se ne prekida kad je lopta u 16
z

zacijaa

pre preko 1 godinu

Plači plači manje ćeš pišat
V

Voli koze

pre preko 1 godinu

Samo da onaj ogavni dzaka ne digne pehar...zbog toga mi je arsenal antipatican
B

Big ron

pre preko 1 godinu

Izvini brale ali i ako ne digne on taj pehar makar za njega je cuo skoro cio svet i sebi i nekoliko generacijiama posle njega je sredio zivot a to sjedi kraj tv i pljuj po njega koliko hoces .. lagana lova brale
b

bine

pre preko 1 godinu

Jesi podojio jutros?
_

_000871.57234f4bb7a74bfca4dd06031c91da81.1418

pre preko 1 godinu

COYG!!
O

OU

pre preko 1 godinu

Au koji ludaci, ne odustaju, svaka čast. E sad, manji bi problem imali da imaju neku dugu devetku, koja im je, i dalje stojim iza toga, trebala biti prioritet u januaru. Krila imaju, samo ih ne shvataju ozbiljno, ovaj Nelson je igračina postao. Ovako svi timovi i kod kuće i u gostima igraju sraman fudbal protiv Arsenala, jer su svi shvatili da ako odigraš kvalitetan bunker imaš šanse protiv njih. Biće zanimljivo do poslednjeg kola, možemo ih nipodaštavati koliko hoćemo, ali prošlo je više od dve trećine sezone, 5 bodova prednosti na 12 kola do kraja nije šala i imaju ozbiljnu šansu. Jedino što nije više onako zanimljivo gledati utakmice Arsenala kao u prvom delu sezone kad je prštalo u oba pravca, sada svi samo parkiraju autobus protiv njih i odugovlače, dosta dosadno za gledanje, ali eto danas je ipak bilo prelepih momenata. Onakav gol u poslednjim sekundama, slabijom nogom, stvarno treba dati,skidam kapu.
8

889

pre preko 1 godinu

Sve vise ekipe parkiraju autobus jer jedino tako mogu nesto izvuci jer ako se otvore nemaju nikakve sanse a Nelson bi mogao dobiti vise prostora da igra
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

E upravo to, treba im neko ko moze dati gol glavom na centarsut kad protivnik parkira autobus. Ne naravno da bude prva opcija nego neki igrač koji se neće buniti sto sedi na klupi, i biti dzoker sa klupe.
Z

Za_vas_genije

pre preko 1 godinu

Ne znam kako ris nelson ne dobija vise vremena, decko je za nketiju izmislio fudbal. Bolje njega na krilo staviti a martinelija u spica, smit rou takodje nista specijalno. Ne znam kako var tacno radi na arsenalovim mecevima ali ovo je strasno, ali svakako strasno je da su oni 60 minuta imali posed 90% i nisu dali gol, a primili 2.
b

bio je

pre preko 1 godinu

Povređen genije
b

brat ars

pre preko 1 godinu

Nelson je bio povredjen, pa se sad vratio. Smit Rou je dugo bio odsutan takodje zbog povrede i vidi se da je uticalo na njega, ali da zna fudbal zna samo polako da se vrati i uhvati ritam.
m

minčib

pre preko 1 godinu

Nije ris nego rajs,ris je ako mu je ime reece a ne reis,i bio je povređen,nije uopće bio u opticaju za mečeve sve do danas
Z

Za_vas_genije

pre preko 1 godinu

I dok je bio zdrav bio je cetvrta opcija, nije rajs da je rajs pisalo bi se rice majstore
@

@mincib

pre preko 1 godinu

Oprostite lingvisto, kako onda ide za Deklana Rajsa?
m

minčib

pre preko 1 godinu

Za Deklana se ime piše Rice a ne Reece,i čita se Rajs, isto kao i Reis,i u njegovom slučaju to mu je prezime a ne ime,nema na čemu,uvek ću rado da odgovorim onima koji ne znaju.

Bojan Zdravkovic

pre preko 1 godinu

IDEMOO BREEE! SABILI IH U COSAK,ZASLUZENO!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Auuu kakav mec.. I kakve ocajne sudije. Nije losa pobjeda koju donesose rezervisti za ekipu koja pada zbog kratkog rostera..🥰
A

Al najace

pre preko 1 godinu

Ogromnih,5 bodova redakcijo a ne 15
N

Ne moze

pre preko 1 godinu

sudija da ne svira penala koliko Arsenal moze da igra atomski fudbal do zadnje sekunde. SAMPIONSKI DNK-a! COYG.
s

sprnja

pre preko 1 godinu

Arsenal i šampionski DNK ??auuuuu kakva blamaža auuuuuu
A

Azzu

pre preko 1 godinu

Svaka čast, pobjedili var i ove. Navijač sam Citya ali potpuno zaslužena pobjeda, sudije u Engleskoj su toliko loše, i nikad nema poboljšanja. Fuj. 2 cista penala za Arsenal.
i

igra se dok

pre preko 1 godinu

Ne daju gol.A sampioni ce biti nikad...
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Majko mila popili su mi litar krvi,kakav prvi pacerski gol,razumijem da se mora malo i rotirati,ali je Tomijasu ofanzivno neupotrebljiv,i Vijeira tanko,zao mi je Smit Roua sto ga izvadio,ali nista nije ni pokazao,Nelson odlican,ne samo zbog gola,Saka i Martineli dosta tanko,jedva cekam povratak Zezusa,nadam se da je Trosard ok.velika pobjeda...COYG
И

И

pre preko 1 godinu

Попио ти литар крви Арсенал из Лондона? Наравно, свака им част, која енергија, биће шампиони. А ти се замисли.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Da,Arsenal iz Londona,sta je sporno,trebam biti zbog politickih stvari i Engleza to sto jesu nesto mrzak prema klubu za koji navijam od kad znam za sebe,takodje sam i veliki Zvezdas,a sta je to bolja situacija,dodju sve neki veliki Zvezdasi da vode klub,pa ga zakuju u minus 50 miliona,za koga navijati?
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Da,Londonski Arsenal,klub za koji navijam od kad znam za sebe,sta sad trebam prestati navijati zbog politike,zbog toga sto su Englezi to sto jesu,takodje sam i veliki Zvezdas i onda dodju veliki Zvezdasi,da vode klub i zakuju ga u minus 50 miliona,za koga onda navijati?
И

И

pre preko 1 godinu

У реду је симпатисати, наравно. Али то што ти радиш је чиста залуђеност Арсеналом и то код Србина не разумем. И мени је Арсенал апсолутно омиљени страни клуб, али не лудујем после сваке утакмице, остављам 10 коментара, расправљам се са сваким на сваки помен Арсенала, то је ипал мало превише, поздрав.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

To je brate tvoje misljenje,na koje imas pravo,kao sto je i moje pravo da budem zaludjen sa cim ja hocu,ja se ni sa kim ne tucem,ne psujem nikom nista,to ako se prozivam malo ne vidim neki problem,dovoljno godina sam citao prozivanje i omalovazavanje Arsenala po raznim portalima,tako da imam i ja pravo...
i

iskr iskr

pre preko 1 godinu

Arsenal je smešna ekipa bez džake,nadam se da neće više da izvodi ove eksperimente s tomijasuom i vijerom jer se bez džake i vajta ne može!
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

Japanac na beku je uzas, bukvalno Saka mora da mu pokazuje rukom da protrci u prostor. Ni Dzaka nije u nekoj formi on je kidao u prvom dijelu sezone mozda bi Arteta mogao da proba upariti Partija i Žoržinja jer je Vieira bas inferioran za engleski tvrdi fudbal.
G

Gostcv

pre preko 1 godinu

sto ne napise niko kako je arsenal ostecen za bar 1 cist penal kod rezultata 0 1
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Na stranu to sto Arsenal korektno igra, ovo namerno teranje cirkusa sa beskonacnim nadoknadama radi senzacije je stvarno pocelo da ide na zivce... Arsenal ce zaista na ovakvim utakmicama i uzeti titulu jer nemam ni mrvici sumnje da ce se raspasti u svakom derbiju van Emirejtsa do kraja, cak i protiv ovakvog Liverpula.. Ali naposletku, titula nece znaciti nista dugorocno jer ja prosto u ovoj ekipi ne vidim kvalitet osim voljnog momenta koji ce se isprazniti kad se uzme trofej. Sledece sezone ce se bukvalno boriti za top 4...
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Hahahaah kakav smijesan komentar.. Smeta ti beskonacna nadoknada, a ne smeta ti sto ih var i sudije zeznu svako malo. Ako si gledao, onda znas da je nadoknada sasvim realna, a i ovo preko osnovne nadoknade je realno, jer se stoper valjao bar 2 min. Zato se ljudi nisu ni bunili. A ovo da ce momci od 20ak godina izduvati, i boriti se za TOP4, to je tek glupost hahaha. Ko ce biti na prva 4 mjesta, ako ce se Arsenal boriti? Jel vidis kvalitet taj posebni u Junajtedu i takticke majstorije sa Veghorstom? I Junajteda su bili isto ovako satjerali u 16m drugo poluvrijeme kao Bornmut, ali pretpostavljam da si tu vidio neki kvalitet vise Junajteda..
C

ChelseaJeNoviEverton

pre preko 1 godinu

A vidi strucnjaka za prepoznavanje kvaliteta kako nisi vec u nekom strucnom stabu. Sta je to za tebe kvalitet? Kad platis izvikanog igraca 100? Mudrik, Antony? Ljudi najmladja ekipa lige bukvalno imaju toliko talenta i kvaliteta vec sada na svakoj poziciji i dodje lik kao ne vidi on kvalitet... Pa gledaj utakmice a ne samo u rezultate
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Nek ti ne vidis nista osim voljnog momenta kod Arsenala, ali vidis takticki doktorrat kod Ten Haga sa Veghorstom i slicno😂 Strucnjak jedan, pa i Junajteda su utjerali u 16m kao Bornmuta, jel moguce samo na volju? I zivo me zanima ko ce to sljedece godine biti toliko bolji, pa ce se Arsenal boriti za top 4 samo? Zeljno ocekujemo analizu..
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Za svu trojicu, ne znam cemu toliko jeda? Ja samo kazem ono sto mislim, a to je da ovaj tim nema alternativu za par nosecih igraca u timu, i ne moze da amortizuje duzu povredu nekog od njih... Pritom, najveci problem i jeste to sto se radi o mladim igracama, jedno je uzeti titulu, drugo je trajati, to su dve razlicite dimenzije... Kompracija sa Junajtedom stvarno bespotrebna, Arteta radi vec trecu ili cetvrtu sezonu u klubu, Ten Hag zapravo kasni samo polusezonu sa tim gde mu se tim nalazi na takmicarskom nivou. Jer ako niste obratili paznju, Junajted ima vise bodova od Arsenala posle SP... Evo, da ne bude sve u losem kontekstu, imace Arsenal sansu da sabije Siti u 16 na Etihadu, pa mi se javite ovde da vidimo kako je proslo...
B

Bolje

pre preko 1 godinu

Bolji je naslov kako se poklanjaju titule,nadoknada 6 min,a oni dali gol 98.
g

ganeri

pre preko 1 godinu

A 3 ruke u sesnaestercu? Nisu penali, a?
l

leleuu

pre preko 1 godinu

A zašto lažeš? Da nema snimka pa da ne vidimo da je gol pao u 97' pa da ti i poveruje neko.Namerno si nabacio još minutu da ti argument izgleda jače,jadno...
n

nelzoonnn

pre preko 1 godinu

Kao feniks se pojavio nakon 15 propuštenih mečeva i odma iskerijao ekipu,izdominirao,Nelsooooon!
w

wenger992

pre preko 1 godinu

brate nelsone hvala ti!!
7

7878

pre preko 1 godinu

Kakav mentalitet imaju igraci Arsenala nikad se ne predaju ovako se osvajaju titule. Nelson kad god je usao u igru imao je konkretan ucinak na tri meca ima tri gola i dve asistencije.
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

I treba da uzmu titulu, zasluzili su. Kad vidim koliko ih saplicu sudije, to nije realno. Covek na 0-1 ne sudi cist penal i jos gleda VAR i kao nista a lopta pogodila igraca u ruku. A i ovaj Bournmouth, ne prekidaju akciju dok njihov igrac lezi a onda traze u narednom napadu da Arsenalovi igraci izbace loptu u aut....cirkus...
G

Gost123

pre preko 1 godinu

kojih ogromnih 5 bodova, ima jos najmanje 10 kola do kraja i gostovanje na Etihadu
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Tako igraju velike ekipe!!!! Do poslednjeg zvizduka!!!!!! Bravo momci, protiv bunkera, protiv sudija protiv svih!!!! Ljudi moji, 26.kolo i vec se ovoliko navlaci za siti. Danas cista 3 penala nisu svirana arsenalu, i tako iz kola u kolo. Sta ce tek biti do kraja sezone… Ali idemo dalje, u inat svima !!!!!!!!!!!!! COYG
h

hussko

pre preko 1 godinu

Pretera ga sad 3 čista penala hahaha. Ali 1 je apsolutno trebao da se svira i suđenje je bilo skandalozno, opet na štetu Arsenala. Bez želje i da se proveri Var kad je sporno.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme cist penal nije sudjen. U drugom poluvremenu, tamo oko 75.min kad su u 2 vezane akcije gledali var, jedno je morao biti penal…
A

Auuu

pre preko 1 godinu

E ovako se gubi titula, budite sigurni da neće uvek uspeti ovako da pobede
S

Smejurija

pre preko 1 godinu

Ajde sto produzio 6 min,nego u sestom minutu pusta akciju Arsenala u 6:30 dozvoljava korner i oni daju gol posle tog kornera,znaci citav minut preko i posle toga naravno svira kraj. Velika sramota kako je Arsenal dosao do 3 boda,velika!
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Druze trebalo je 20 min nadoknade da bude koliko su se ovi valjali. Prva 2 min nadokande se nisu ni igrala….
1

12344

pre preko 1 godinu

a onaj igrac bornmauta sto se izlezava u nadoknadi 30 sekundi, normalno da je pustio preko nadoknade da se igra i gol je pao u 97 min, a ne u 98 min
G

Gost23

pre preko 1 godinu

pozdravio te Nelson 😉
M

Mladen84

pre preko 1 godinu

Tako je. Ovako se osvaja titula. Kad se umesto +6 igra +8 minuta.
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Koliko niste realni kad mrzit neki klub da je to neobjasnjivo... Bilo je 7 izmena, barem 2 povrede i barem 2 puta stopiranje igre zbog VARa. Nije covek ni blizu dovoljno nadoknadio. Da ne navijas mozda za Mancester? Sve mi mirise da je odgovor da. Neki od vas nikad realno niste gledali stvari, ali nikad!
g

gost sam

pre preko 1 godinu

Isto kao i sitiju poslednjih 6, 7 godina.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

Da igralo se 8 min jer je igrač Bornmuta lezao barem 2 min, i 2 puta se cekalo zbog Vara.
M

Mladen84

pre preko 1 godinu

Kokaze da ja bilo koga mrzim ili da navijam za MC. Samo kazem da je bila produzena utakmica duze nego sto je bilo pokazano. Kraj. Tako sam pisao i za MC svih predhodnih godina.
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Evo zasto zasluzuju vise od svih. Koliko puta su se samo vracali i pobedjivali samo zato sto su bolji od protivnika. Sudije i dalje pokusavaju da ih unazade, ali oni opet pobede. One dve situaciju prvom poluvremenu, makar upitne ako nista drugo. Drugo poluvreme sve cisto. Ali ne pomazu ni sudije na kraju...
ž

žabaloo

pre preko 1 godinu

TOOOOOOO! Nemoj više nikad da menjaš prvu postavu,nek igraju dok ne crknu,kad se povrede onda ih menjaj!!
F

Fabri

pre preko 1 godinu

Hvala ljudima koji su izmislili fudbal pre 150 i vise godina.