E, ovo je ludo - Kristea šokirao FCSB, sada je Kluž prvi favorit! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.05.18. | 21:57

Poli Jaši do večeras nije imao pobedu u plej-ofu

FCSB je pao, a sada slave u Klužu! Najtrofejniji rumunski klub izgubio je na gostovanju Poli Jašiju sa 1:0 u utakmici osmog kola plej-ofa i sada se nalazi na drugom mestu sa bodom zaostatka u odnosu na lidera.

Gotovo je neverovatno šta je FCSB dozvolio sebi u Jašiju. Imali su igrača više od 74. minuta kada je drugi žuti karton i isključenje zaradio Kamer Ćaka. A druga bitna stvar - do večeras Poli Jaši nije pobedio nikoga u plej-ofu. Kakav trenutak za prvenac.

Izabrane vesti

Kukavička i kalkulantska igra gostima se osvetila u 89. minutu. Domaćin je osvojio loptu na sredini terena, Jonut Pantiru proigrao je Andreja Kristeu, a ovaj pametno bocnuo loptu iza leđa golmana za veliko slavlje u Jašiju, a verovatno još veće u Klužu.

Koliko je FCSB igrao loše svedoči i podatak da su samo dva puta šutnuli ka protivničkom golu. Srpski internacionalci Bogdan Planić i Marko Momčilović odigrali su svih 90 minuta za bukureštansku ekipu.

Do kraja takmičenja u rumunskoj Ligi 1 ostala su još dva kola. Kluž gostuje Astri, pa dočekuje Vitorul, a FCSB ide na noge Univerzitatei iz Krajove, pa će na kraju ugostiti Astru.

RUMUNIJA 1 (PLEJ-OF) - 8. KOLO

Petak
Vitorul - Astra 1:1 (0:1)

Nedelja
Kluž - Krajova 1:0 (0:0)

Ponedeljak
Jaši - FCSB 1:0 (0:0)
/Kirstea 89/

Foto: Printscreen


tagovi

Bogdan PlanićMarko MomčilovićAdrijan Kristea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara