E ovo se zove nepravda - ja uložim 5.000 evra, ti 300.000.000 i onda igramo fudbal

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.05.18. | 18:49

Ovo bi bilo jedno od najvećih fudbalskih čuda u 21. veku...

Volfzburg je na putu da opstane u društvu najboljih. U prvom meču baraža za ostanak/promociju u Bundeligi Vukovi su tukli maleni Holštajn iz Kila sa 3:1 pred svojim navijačima, pa na revanš idu relativno mirni. 

Podsetimo, ovo je druga sezona zaredom u kojoj Volfzburg završava 16. tabeli i mora da spasava živu glavu kroz doigravanje, a tim se iz godine u godinu žestoko pojačava. Zanimljivo, Kil je prorošlog leta ušao u Cvajtu i odmah napravio rezultat uz koji slobodno možemo da nazovemo senzacijom. Treće mesto i borba za Bundesligu. I sve to s ulaganjem od 5.000 evra?! Da, dobro ste pročitali, čelnici ovog malog kluba sa seveta Nemačke u proteklih pet sezona za pojačanja su izdvojili ukupno 5.000 evra... 

Izabrane vesti

Pojedine kolege iz Nemačke nisu bile lenje pa su ozvukli koliko je Volfzburg spiskao za sve te godine. I šta mislite, kakav je odnos? Vukovi su od leta 2013. do leta 2017. u nove igrače "utucali" preko 300.000.000 evra?! Precizno - 308.050.000! 

Između ostalih, Volfzburg je dovodio zvezde kao što su Andre Širle, Kevin De Brujne, Julijan Draksler, ali i manje poznate igrače koje je papreno platio poput Bruksa, Gerharta, Malija... Holštaj je platio samo anonimnog Danca Kaspera Jansena - 5.000 evrića?!   

I zamislite sad da taj i takav Kil kroz tri dana u revanšu izbaci Volfzburg iz Bundelige...

Ko veruje u čuda evo mu šanse da dobro zaradi - MOZZART KVOTE ZA MEČ HOLŠTAJN KIL - VOLFZBURG.


tagovi

CvajtaBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara