Edin Džeko
Edin Džeko

Edin Džeko odbio poziv koji se ne odbija - ni Real ga nije odvukao od Rima

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.03.18. | 17:35

Da, da, istina je…

Poziv koji se ne odbija. Osim ako se ne zoveš Edin Džeko. Golgeter Rome je, objavljuje danas Marka, u januaru imao poziv Reala da se preseli u Madrid, ali je, kao i u slučaju Čelsija, odbio i rešio da ostane u Večnom gradu.

Marka piše da je Florentino Perez bio spreman da dovede napadača koga bi Zinedin Zidan mogao da ubaci u vatru ako se nastavi golgeterska kriza Karima Benzeme. Doduše, kako januar nije baš idealan ako tražite igrače  sa samog vrha fudbalske piramide na umu je imao kratkoročnije i pre svega jeftinije rešenje.

Izabrane vesti

Objetivno, Džeko je tu idealna varijanta, baš zbog toga ga je i Antonio Konte zvao u London. Garantuje golove, a sobzirom na to koliko su cene otišle dođavola smatra se i jeftinim, iako je za većinu nedodirljiv.

Na kraju se ispostavilo da je nedodirljiv i za one najveće. Prosto, dopada mu se život u Rimu, navijači ga obožavaju, supruga je srećna, dok bi u Realu realno bio rezervna opcija. Nije mu se dopala da ideja, pa je rekao ne. Nije više klinac. Razmišlja racionalno. U Madridu bi bilo pitanje dana kada bi ga oterali da naprave prostor za nekog mlađeg, atraktivnijeg. Rim će ga negovati.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Edin Džeko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara