Eh, da može vreme da se vrati! Ćetković: Jokan me nije mirisao, ali sam pogrešno reagovao

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.19. | 13:57

Prisećanje nekadašnje nade Partizana

Pre desetak dana stigli su zajedno u Partizan crnogorski fudbaleri Igor Vujačić i Periša Pešukić. Bilo je to dovoljno navijačima da se prisete slične situacije od pre 12 godina, kada su kao „paket“ iz Zete stigli u Humsku Marko Ćetković i Slaven Stjepanović.

Stigli su kao jedni od najboljih fudbalera u Crnoj Gori, ali u Partizanu nisu ostavili trag. Dok je Stjepanović vrlo brzo zadobio tešku povredu, prelom noge na meču sa Radom, Ćetković nije uspeo da se izbori sa konkurencijom.

Izabrane vesti

Sada, u smiraj karijere, Ćetković se prisetio tih dana i priznao da je velikim delom sam kriv što nije uspeo u Partizanu.
Došao sam u Partizan 2007, nakon što su prošla četiri kola prvenstva Srbije, kod trenera Miroslava Đukića, u jednu od najjačih ekipa koje je taj klub imao u ovom veku - bili su tu Jovetić, Tošić, Moreira, Žuka... Veliki igrači, na mojoj poziciji, konkurencija žestoka. Ubrzo je otišao Đukić na mesto selektora Srbije, došao je Slaviša Jokanović. Nije me baš „mirisao”, a ni moja reakcija, sada to znam, nije bila onakva kakva je trebalo da bude. Umesto da se još više trudim, da nezadovoljstvo ispunjavam većim radom, ja sam se pogrešno inatio, onako - podgorički. Grešio sam, nisam bio strpljiv, želeo sam sve odmah”, rekao je Ćetković za crnogorski list Fer igra.

Ne krije Ćetković sada žal što nije ostavio jači utisak u crno-belom dresu.
Uvek sam voleo da igram fudbal, to mi je bilo najvažnije. Nisam se vodio novcem, već isključivo time. U Partizanu nisam igrao mnogo, to mi je smetalo. Nisam, međutim, na pravi način čekao šansu, ali bez terena i lopte - to nisam ja”, objasnio je Marko Ćetković, danas jedan od glavnih igrača Sutjeske, šampiona Crne Gore.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara