Ekonomac ispustio pobedu protiv bivšeg prvaka Evrope

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.11.18. | 20:33

Kragujevčani vodili u dva navrata, ali je u poslednjim minutima meča ipak presudio kvalitet ruskog tima - 2:3

Ekonomac je propustio poslednji voz u borbi za plasman u polufinale Lige šampiona u futsalu. Ekipa Predraga Rajića ispustila je pobedu iz svojih ruku u okršaju sa ruskom Jugrom, koja je preokretom u poslednjih 10 minuta došla do drugog slavlja u grupi B koja se igra u Blaugrani, pa će u nedelju u direktnom okršaju sa Barselonom odlučivati o plasmanu u polufinale - 3:2 (1:1).

Kragujevčani imaju mnogo razloga da žele zbog ovakvog ishoda, s obzirom da su vodili u dva navrata. Prvo golom Nikole Matijevića iz devetog minuta, a onda i zahvaljujući pogotku Slobodana Rajčevića na startu drugog poluvremena. Ipak, Rusi, za koje je prvi pogodak dao nando u 18. minutu, uspeli su da izjednače pogotkom Šajahmetova u 31. minutu, dok je odlučujući pogodak 46 sekundi pre kraja utakmice postigao Zvijad Kupatadze.

Izabrane vesti

U svakom slučaju srpski šampion je pokazao da je jučerašnji poraz od pet golova razlike protiv Barselone (1:6) ipak bio previše ubedljiv i da ne daje tačnu sliku kvaliteta Rajićevog tima.

Večeras će u ovoj grupi snage odmeriti Barselona i Bjelsko Bjala. Ekonomac će sa poljskim timom igrati u nedelju od 11 časova.

ELITNA RUNDA LŠ - 2. KOLO

GRUPA B

Petak
Ekonomac - Jugra 2:3 (1:1)

21.15: (1,05) Barselona (9,00) Bjalsko Bala (18,0)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Ekonomac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara