Eksperti za srpski fudbal, pokažite se... Stigao je Fantazi

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.19. | 18:20

Još jedan novitet iz Zajednice superligaša

U korak s vremenom i modernim fudbalskim tokovima. Tako izgledaju poslednji potezi rukovodstva Superlige Srbije koje je posle generalnog sponzora lige (kineska kompanija Linglong) pripremilo još jedno iznenađenje za sve fanove srpskog klupskog fudbala.

Verovali ili ne, stigao je i zvanični Fantazi Superlige. Po ugledu na zvanične verzije Premijer lige, Bundeslige ili MLS-a, i srpsko elitno takmičenje od danas ima svoj zvanični fantazi menadžer uz koji možete dobro da se zabavite, ali i da osvojite vredne nagrade.   

Izabrane vesti

Kako je saopšteno na sajtu Zajednice, od danas će svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, a naročito ljubitelji fantazija, moći da uživaju u novoj verziji globalno popularne igre vezanoj za Super ligu Srbije. Radi se o pilot verziji koja će obuhvatiti finiš aktuelne sezone i predstavlčjati pripremu za predstojeću sezonu 2019/20. koja će moći da se igra od samog starta i tokom koje ćete svi biti u prilici da pokažete svoje poznavanje srpskog fudbala.

Nema velike mudrosti, igra se kao i svak druga fantazi igrica. Svi oni koji sa velikim interesovanjem prate naš elitni rang mogu odabrati svoj tim, birajući aktuelne igrače koji nastupaju u šesnaest superligaških timova, a u odnosu na slične igre vezane za druga fudbalska takmičenja kreatori su pripremili i neke novitete koji će učiniti takmičenje još zanimljivijim.

Pravila takmičenja i sve detaljnije informacije potražite OVDE.

Foto: www.superliga.rs


tagovi

Zajednica superligaša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara