Komentari na vest

Elvir Bolić: Žao mi je što nisam ostavio veći trag u Zvezdi

m

mbp

pre 26 dana

nula covjek, nula igrac,on I perica og.najveci promasaji real madrida. Rajko Janjanin the best
A

Aleksa BL

pre 26 dana

Brate Bolic, ne Baljic
M

Muje iz Doboja

pre 26 dana

Kucajte na google: Muje iz Doboja navijaci partizana,pogledajte slike i procitajte tekst😂
I

Istorija

pre 26 dana

Glaser, Z. Čajkovski, Matekalo, Bobek, Švaljek, Čulik, Rupnik, Brozović, Šoštarić, potom Firm, Canjuga, Matković, Senčar, pa sledeća generacija Strnad, Grčević, Jakuš, pa Kolaković, Požega, zatim B. Belin i Zebec, nakon njih Hmelina, Jurišić, Rede i zaključno s 1958. Zdravko Juričko. Ovoj listi dodajemo i neke iz mlađe generacije hr-Partizanovaca poput Josipa Duvančića, Marija Duplančića,Mancea spomenutoga Pirmajera,Ćurkovića...itd itd
K

Kokot Nedeljko.

pre 26 dana

@istorija Bravo za kom👏 slazem se potpuno,svi sa spiska sto si pobrojao,to su sve nase najvece legende kluba!

Kokot Nedeljko

pre 26 dana

@istorija ovde je rec o vedetama crvene zvezde i mi treba da se ponosimo njima: Zufer Avdija, Husref Musemić, Sanibal Orahovac, Sead Sušić, Sulejman Halilović, Refik Šabanadžović, Mirnes Sišić, Ardijan Đokaj, Elvir Bolić, Miralem Zjajo, Enes Bešić, Muhamed Aval Isah…Robert Prosinečki, Kazimir Gajdos, Ivan Toplak, Srebrenko Repčić, Tomislav Ivković, Vladimir Beara, Ivan Jurišić, Goran Jurić, Zlatko Krmpotić, Rajko Janjanjin…

Kokot Nedeljko

pre 26 dana

Hvala ti za sve Elvire! Vole te tvoje delije!
I

Istorija

pre 26 dana

Ako se malo prisjetimo proslosti fudbala na ovim prostorima sjeticemo se da je i sam muftija Jusufspahić bio fudbaler u mladosti. Bio je član omladinskog tima Partizana a bio je i navijač Sarajeva što je i sam priznao svojevremeno. "Trenirao sam fudbal kao klinac. U Beogradu nije bilo srednje teološke škole, islamske, pa sam nastavio školovanje u Sarajevu. Nastavio sam da treniram u FK Sarajevo, dobro smo napredovali, bili smo na kraju prvenstva Jugoslavije za juniore u finalu sa Zvezdom. Cvetković, tadašnji sekretar, rekao je tada mom ocu Hamdiji i meni da, kao beogradsko dijete, treba dođem u Partizan, da me čeka dres", govorio je Jusufspahić svojevremeno u razgovoru za N1.

Kokot Nedeljko

pre 26 dana

@ istorija pa muftija je igrao za crvenu zvezdu! Mi prave delije smo ponosne na to!
p

podesen

pre 26 dana

@kokot muftija izjavio mnogo puta do sad da navija za vas klub,cak je i bio na jna kad ste igrali sa Nordsjelandom,ima i slika objavljena u zurnalu!
s

sinatra

pre 26 dana

imam autogram Elvira Bolica kada je igrao za Zvezdu
В

Велики...

pre 26 dana

... таленат, али га није искористио колико је могао! Да је са Звездом одиграо још две сезоне Лиги Шампиона Џаја би га продао у много јачу лигу од Турске, рат и санкције су све то спречили!
L

Laki Pfc

pre 26 dana

Niste trebali da objavite da je Elvir igrao za zvezdanu jer im tako rusite sneska.
т

тако је

pre 26 dana

сад би му грађевинска фирма са севера забранила да игра за симбол србства...
K

Kalcopolista

pre 26 dana

Veoma interesantna anegdota koju je za Bosanske medije ispričao Emir Hadzihafisbegovic, poznat po mnogim ulogama, između ostalih po filmu "Karaula" i seriji "Lud, zbunjen, normalan". Ispričao je anegdotu sa snimanja filma ''Karaula'' i priču oko toga kako se grb Partizana našao u njegovoj kancelariji. Rajko Grlić je hteo da u mojoj kancelariji stoji poster Crvene zvezde. Ja kažem: ''On (misleći na lik poručnika Safeta Pašića) nije Delija, on je Grobar. ja ako budem igrao Deliju to neće biti taj lik - rekao je Hadžihafizbegović, pa dodao: Kaže nebitno. Ma, bitno je. Jako je bitno, jer sam ja proverio da su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan. Ne postoji nijedan slučaj da je oficir musliman u JNA navijao za Crvenu zvezdu. I ja sam snagom argumenata ubedio Grlića da tu stoji poster Partizana, a ne Zvezde - rekao je poznati BiH glumac!

Kokot Nedeljko

pre 26 dana

Elvir je ocigledno navijao! Tebe ako je sramota, mene nije! Elvire delijo!!!
M

Mile led

pre 26 dana

@kokot... Sta je kalco,pogodila te istina sto je covek napisao u komentaru!
Z

Zivkovic

pre 26 dana

Eto kakav je bio igrac da je evropski prvak,u to vrijeme,pokazao interesovanje za njega i doveo ga.
l

laker

pre 26 dana

Elvir zvijezdina legenda!
Z

Zvezda 91

pre 26 dana

Bolic je bio vrhunski igrac, steta sto je rat sve upropastio.
T

TAKOO JEEE

pre 26 dana

Bio sam bas decak kad je dosao u Zvezdu, 2 godine posle Enesa Besic koji je isto iz Celika dosao...Bolic je bio super talentovan, da se nije desio rat Elvir bi bio nosilac Zvezdine igre i nista manja legenda kluba od Deje, Piksija, Robija...On je 5-6 godina mladji od Deje, od Piksija, Panceva, 2 od Robija...Strasan tehnicar i strasan golgeter, jednostavno majstor fudbala je bio...Oni koji ne znaju o njemu, nisu svesni koliko je bio vrhunski igrac.
M

Možda bi a možda ne

pre 26 dana

I završio bi u vrhunskim klubovima poput njih,Rajo nikada nije bio ta klasa.Turski klubovi u to vrijeme su dobijali redovne porcije od klubova sa ovih prostora,jedino u slučajevima da Dinamo i Hajduk ne uprskaju.Bili su egzotični jer su dobro plaćali naše igrače koji nisu mogli naći angažman u jačim ligama.
d

ddr

pre 26 dana

Duljaj sa kosom...
G

Gosty

pre 26 dana

Ni danas mi nije jasno, zapravo još uvijek ne vjerujem, da je on u proljece 1992, igrao za Zvezdu.
I

Iz sljivika

pre 26 dana

Igrao je, i to veoma dobro. Da se nije desilo što se desilo i njegova karijera bila bi daleko bolja. Rat ga je sasekao.
U

Ubububub

pre 26 dana

Sećam ga se dobro...Naravno u Zvezdi, heh krarka kosa...Igrali ko gosti u Mađarskoj protiv tadašnjeg Anderlehta...Hvata neki volej sa 35 metara top u ćoše ma jedva golman vadi u korner...Nikom ništa nije jasno...Mi posle toga, skačemo kad god dobije loptu...E, jbg kakav atomski fudbal...
J

Joxa2710

pre 26 dana

Baljo legendo!!!
@

@joxa

pre 26 dana

Nije u pitanju Elvir Baljic, vec Elvir Bolic...
х

хахахаха

pre 26 dana

хахахаха хахха