Emeri: Dajte da nam protiv Reala u revanšu sudi isti sudija

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.02.18. | 10:23

"I da ima iste kriterijume"...

Pari Sen Žermen danas igra protiv Strazbura u šampionatu Francuske, ali misli svih u Parizu i dalje su usmerene ka onome što se dešavalo u Madridu. Unai Emri govorio je na konferenciji za štampu i ponovo je sudije apostrofirao ka glavni razlog poraza od Reala. On je izneo i "zanimljiv" predlog za UEFA...
"Želeo bih da nam i u revanšu sudi isti sudija. I da ima iste kriterijume prema domaćinu. Gledao sam meč Viljareala i Liona, arbitar je bio izbalansiran. Neka nam sudi isti čovek i neka ima iste aršine kao kada je Real bio domaćin"

Emeri se onda preorijentisao na meč koji čeka Parižane...
"Moramo da nastavimo gde smo stali u šampionatu. Treba nam pobeda. Poštujemo Strazbur. Trap, Verati i Mbape neće igrati, suspendovani su za ovaj meč"

Izabrane vesti

Pitanjem da li su igrači psihološki ubijeni u pojam posle onakvog poraza u Madridu novinari su Emerija ponovo vratili na Real.
"Mogu da se ljute ili ne, ali svoje kolege moraju da poštuju. Siguran sam da ćemo proći dalje u Ligi šampiona. Moja budućnost? To je sadašnjost. Koncentrisan sam na ono što se sada događa", zaključio je Emeri

(foto: Action Images)

 


tagovi

Unai Emeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara