Mašović, Bogosavac, Jovanović i Marković
Mašović, Bogosavac, Jovanović i Marković

Emocije udarile kapitena Jovanovića: Džaba trofeji, džaba ugovori, ovo nema cenu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.10.18. | 20:13

Orlići oduševljeni plasmanom na EP

Het-trik. Nije nas bilo u Danskoj i Izraelu, jeste u Češkoj i Poljskoj, a biće nas i narednog leta u Italiji i San Marinu što je treći uzastopni put da mlada reprezentacija Srbije učestvuje na završnom turniru Prvenstva Evrope.

Do njega su stigli posle osam vezanih pobeda u kvalifikacionoj Grupi 7 i jednim jednim remijem, sa Austrijom (0:0), dovoljim da se obezbedi plasman. I izazovu emocije.
Veliki dan. Ponosan sam što sam sa trakom oko ruke predvodio ove momke do EP-a. Nijedan ugovor, niti titula ne može da zameni igranje za državni tim. Zato je ovo veliki dan i za mene i ovu generaciju, koja zaslužuje čestitke, isto kao i članovi stručnog štaba i publika u Novom Sadu“, rekao je Vukašin Jovanović, kapiten Srbije.

Izabrane vesti

Prethodna dva puta Orlići nisu prošli grupu, međutim, s obzirom da za ovu selekciju pravo igranja imaju i A reprezentativci Nikola Milenković, Saša Lukić, Andrija Živković, Nemanja Radonjić, kao i Marko Grujić, logično je očekivati bolji učinak nego ranije.
Imamo šanse u Italiji. Pogotovo što osim igrača koji su danas bili na terenu imamo pravo da računamo na još neke“ podseća štoper Bordoa.

Danilo Pantić

Zadovoljan plasmanom na EURO je i Danilo Pantić, po opštim ocenama najbolji pojedinac u timu selektora Gorana Đorovića protiv Austrije.
Teška utakmica je iza nas. Austrija je imala nekoliko šansi, došla je da ne izgubi, to je i ostvarila, imali smo i mi šanse, pa je nerešeno najrealiji ishod“, smatra vezista Partizana.

FOTO: Star sport


tagovi

mlada reprezentacija SrbijeVukašin JovanovićDanilo Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara