Enakeova anegdota iz policije: A, ti si onaj iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.09.18. | 11:16

"Kolega, preuzmi..."

Gabrijel Enake je dao intervju za rumunski Telekomsport.ro i govorio o različitim temama. Bio im je intresantan i zbog toga što Rumunija u ponedeljak od 20.45 gostuje Srbiji na stadionu Partizana.

Enake je dobio pitanje na to kako se navikao na novu sredinu, a odgovor je bio vrlo interesantan. Naravno, bio je i "izazvan" pitanjem vezanim za rivalstvo Partizana i Crvene zvezde.
"Narod u Srbiji je podeljen na dva dela: neki su partizanovci, drugi zvezdaši. Bio sam jednom prilikom na šalteru u policiji. Kada je policajac čuo da sam iz Partizana, pozvao je svog kolegu da dođe - ´vidi, on je iz Partizana, ti pričaš sa njim´. Ali, nisam imao problema, ljudi se u Srbiji dobro ophode prema svima", rekao je nasmejani Enake.

Izabrane vesti

Naravno, fudbal nije ostao u drugom planu.

Desni bek Partizana ističe da mora brzo da se prilagodi na stil igre Zorana Bate Mirkovića.
"Novi trener je igrao u Italiji i mnogo pažnje posvećuje defanzivi. Kaže mi da ne idem mnogo napred, da moram da budem oprezan u odbrani. Naravno, napred svi imaju slobodu", rekao je Enake.

Enake je od 2016. do 2018. godine igrao za FCSB kome je gazda kontroverzni Điđi Bekali.
"Problem je bio što je gazda pričao svuda po televiziji i javno kritikovao igrače. Prvi put me je to pogodilo, ali posle toga sam prestao da čitam novine i gledam vesti. Svi koji su tada bili u klubu znaju da sam dao dušu za klub. Morao sam da prihvatim sve odluke kluba kada nisam igrao", zaključio je Enake.

 


tagovi

Gabrijel Enake

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara