Komentari na vest

Endi Kerol prvi put na pragu angažmana u inostranstvu

N

No.1

pre 10 meseci

Klasična cepanka. Ovaj je došao u Liv samo zato što je englez, klasičan primer engleske arogancije.
m

moto

pre 10 meseci

Uh sećam se tog prelaznog roka. Liverpul je prodao Toresa Čelsiju i doveo Kerola i Suareza. U Kerola su bile uperene sve kamere, on je bio glavna zvezda. Suarez je samo pomenut, a svi znamo kako je dalje išlo.
a

aldeles

pre 10 meseci

Pretera ga malo brate, Liverpul je platio Suareza 27 miliona, nije velika razlika u odnosu na Kerola. I to samo zato što mu je ostao kratak ugovor sa Ajaksom, da nije, koštao bi više. Uveliko poznat u svetu, kao jedan od vodećih igrača Urugvaja i Ajaksa. Naravno da niko nije slutio do kakvih će visina doći Suarez, ali ne verujem da je neko davao Kerolu veće šanse i tad :D
И

И

pre 10 meseci

Да није било Керола, ко зна да ли би Суарез постао оно што је постао. Пре Ливерпула је 90% времена играо крилног нападача. После у Ливерпулу кад су видели какав је Керол пањ, пробали Суареза као централног нападача и уболи премију, а и он.
P

Pibe92

pre 10 meseci

Ne znam koji si ti Ajax pratio ali je onaj Ajax od 2007-2011 dok je on bio tamo Suareza su koristili kao napadaca, eventualno ako je nekad igrao po levoj strani, ali 90% meceva nije igrao krilo. On je u Liverpul dosao kao klasican napadac, takodje je Liverpul te godine imao Belamija i Kajta kao klasicne napadace. Jos je Suarez odigrao manje utakmica nego Keroll ali je imao vise minuta, par puta je bas ulazio Keroll umesto njega. Sve gore napisano moze da se proveri na guglu sigurno.