Desni bek Srbije, Radmanovac
Desni bek Srbije, Radmanovac

EP za kadete: Srbiji presudio štoper kog je Siti kupio od Barse

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.05.18. | 20:48

Prilika za popravni u utorak sa Nemcima

Ništa od senzacije na početku Prvenstva Evrope za kadete. Ruku na srce, pitanje je da li su naši momci i mogli više, pa je Španija opravdala ulogu favorita u engleskom Bartonu, savladala Orliće (1:0) i pokazala da je jedan od favorita da se iz grupe D plasira u narednu fazu takmičenja.

Selekcija Ivana Jevića držala se dobro, imala i nekoliko šansi, ali je poklekla sredinom drugog poluvremena. Talentovani štoper Erik Garsija Martret je u 68. minutu reagovao glavom posle kornera Ortege Gutjereza i pokazao zbog čega je Mančester Siti prošlog leta platio Barseloni 1.700.000 evra za njenog izdanka.

Izabrane vesti

Pre i posle toga, imali su šanse Borisav Burmaz, Stefan Radmanovac, te rezervista Jovan Đermanović, ali izjednačenja nije bilo. Ostaje nam nada da bi biolji rezultat Orlići mogli da zabeleže u utorak od 14.00 protiv Nemačke, koja je poražena od Holandije 0:3.

Srbija je protiv Španije igrala u sledećem sastavu: Slavković - Radmanovac, Balaž, Eraković, Mitrović - Belić, Ilić (od 16. Jovanović) - Vidosavljević (od 54. Dedijer), Jocić, Savić (od 70. Đermanović ) - Burmaz.

EP ZA KADETE

GRUPA D, prvo kolo

Srbija - Španija 0:1 (0:0)

Nemačka - Holandija 0:3 (0:2)

TABELA:

FOTO: MN Press


tagovi

kadetska reprezentacija SrbijeEP za kadete

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara