Eskilstuna se ne šali

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 16:58

Gefle unapred prežaljen

Eskilstuna želi ponovo u Alsvenskan, i na tome ozbiljno radi ove sezone. U okviru 9. kola Superetana tim osnovan pre nešto više od 13 godina dočekuje očajni Gelfe, i veliki je favorit.

Gosti su odavno izgubili svoju staru moć iz najjačeg društva Švedske, te čak i jedva preživlja u ovom drugom rangu, a loše je otvorio i ovu sezonu. Sa druge strane, Eskilstuna je pak veoma motivisana jer žele da povrati prvoligaški status, što je primetno činjenicom da je poražena samo jednom nakon osam kola.

Izabrane vesti

Eskilstuna je bez poraza na šest vezanih mečeva, među kojima je ostvarila pet trijumfa. Na četiri od prethodnih šest susreta slavila je sa najmanje dva postignuta gola. Istovremeno, na pet od tih šest duela uspela je da sačuva mrežu. Gefle je poražen na pet od minulih sedam utakmica, a za to vreme ostvario je samo jednu pobedu. Trenutno je u seriji od tri neuspeha, a loše stoji i na gostovanjima, gde je na tri od prethodnih pet mečeva izgubio sa dva ili više golova razlike.

Rezultat večerašnjeg okršaja vrlo je izvestan, a osim što bi domaći morali da slave trebalo bi da se u mreži Geflea nađe više od jednog gola.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:00 5460 ŠVE 2 AFC Eskilstuna - Gefle kmb 1&2+ 1,67
Ukupna kvota1,67

ŠVEDSKA 2 - 9. KOLO

Četvrtak
19.00: (1,50) Eskilstuna (4,00) Gefle (6,00)
19.00: (3,80) Norbi (3,45) Helsingborg (1,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2AFC Eskilstunasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara