Eskoberosi, omiljeni gosti u Asunsionu

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.03.18. | 16:27

Deportivo Kapijata poražena je na devet vezanih gostovanja Sero Portenju

Sero Portenjo nije na nivou prošlosezonskih izdanja, ali jedan podatak ide u njegovu korist pred večerašnji okršaj sa Deportivom iz Kapijate: Sero je slavio na devet poslednjih domaćinstava sa rivalom. Dakle, kada Eskoberosi krenu na put u Asunsion, kao da su poslati na giljotinu.

Jedan drugi podatak kaže da tim iz Kapijate igra loše u gostima, tako da je slavio samo jednom na prethodnih 13 duela na strani. Na papiru je jasno da je Sero Portenjo veliki favorit u duelu 5. kola paragvajske Aperture, bar ako je suditi po pomenutim činjenicama.

Izabrane vesti

Narodni tim je poražen na startu prvenstva od velikog rivala Nacionala, i od tada je ostvario dva remija i pobedu. Minule nedelje slavio je u kupu Paragvaja u gostima Monagasu, i u dobrom raspoloženju i bez bitnih izostanaka dočekuje rivala. Branilac titule neporažen je na 13 minulih susreta pred svojom publikom.

Popularni Eskoberosi nastali su 2008. i brzo su uspeli da se domognu najjačeg društva, međutim jasno je da još nisu stasali za napad na trofeje. Sa Sero Portenjom do sada su 20 puta odmerili snage, i ostvarili pet pobeda. Pomenuli smo da su izgubili poslednjih devet u Asunsionu, pa i večeras očekujemo pobedu domaćina, uz najmanje dva gola.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 21:45 1374 PAR 1 Cerro Porteno - Deportivo Capiata kmb 1&2+ 1,87
Ukupna kvota1,87

PARAGVAJ 1 , APERTURA - 5. KOLO

Petak
Nacional - Sol de Amerika 1:1 (0:0)

Subota
Sportivo Lukenjo - Heneral Dijaz 2:0 (1:0)

Nedelja
Santani - Olimpija 1:5 (0:1)

 

 

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeSero Portenjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara