ESPN: Zvezdaši dominiraju u timu kola Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 19:07

Nova priznanja za crveno-bele...

Sjajna partija Crvene zvezde i veličanstvena pobeda nad petostrukim šampionom Evrope odjeknula je u celom svetu. Kao po običaju, pošto se zavesa spusti na najkvalitetnije takmičenje svode se računi za tu rundu, pa tako i sada. Lepe vesti stižu za crveno-bele iz redakcije američkog ESPN-a, koji je tradicionalno izabrao idealnih 11. 

Zvučni nerealno, ali igrači Crvene zvezde dominiraju u ovom izboru. Novinari ESPN-a uvrstili su čak trojicu igrača beogradskog kluba, po njima najzaslužnijih za rušenje velikog Liverpula. I to su golman Milan Borjan, štoper Vujadin Savić i naravno apsolutni junak Milan Pavkov, kog su u navali uparili sa Harijem Kejnom., takođe dvostrukim strelcem i kreatorom Totenhemovog preokreta protiv PSV-a.  

Izabrane vesti

ESPN je sastavio tim u formaciji 3-5-2, gde zadnju liniju još čine štoperi Kostas Manolas i Leonardo Bonući, odnosno ofanzivni bekovi Huan Bernat iz Pari Sen Žermena i Pavel Kaderžabek iz Hofenhajma. Španac je dao vodeći gol za PSŽ u Napulju, dok je Čeh u sudijskoj nadoknadi spasao Hof poraza u Lionu. Pogodio je za 2:2.

Po proceni ESPN-a najzaslužniji za ubedljiv trijumf Briža u Kneževini (4:0) je Rud Vormer (gol i asistencija), a isti učinak protiv Jang Bojsa (3:1) imao je i mladi vezista Karlos Soler iz Valensije. Lep gol iz slobodnjaka protiv Juventusa obezbedio je mesto u idealnih 11 i Huanu Mati iz Mančester Junajteda...  

Podsetimo, ovo nije prvi put da se neko iz Crvene zvezde obreo u ESPN-ovom timu kola Lige šampiona. Posle prvog kola i remija sa Napolijem (0:0) mesto štopera u najboljih 11 zauzeo je Miloš Degenek, koji je, uzgred rečeno, komotno mogao ponovo da bude izabran s obzirom na gotovo perfektnu partiju protiv Liverpula.


tagovi

ESPNLiga šampionaMilan PavkovVujadin SavićMilan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara