Vane Lesnovski, doktor klađenja
Vane Lesnovski, doktor klađenja

EVO GA! Ovo je najbolji kladilac u Evropi i čovek koji je od sinoć bogatiji za skoro 600.000 EVRA!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.18. | 15:04

Upoznajte Vaneta Lesnovskog iz Prilepa, čoveka koji je uzeo skoro 600.000 EVRA na samo 15 uloženih. Prvo što je uradio: naručio je De Hein dres da bi ga uramio!

Vest je prostrujala širom Balkana brzinom munje: Makedonac iz Prilepa na 15 uloženih dobio je 600.000 EVRA u MOZZARTU!

A mi smo dan posle čudesne noći sreli Vaneta Lesnovskog, 48-godišnjaka iz grada u centralnoj Makedoniji čuvenom po Marku Kraljeviću, a od sada i po ovom kladioničarskom čarobnjaku!

Izabrane vesti

FOTO: Pogledajte Vanetove tikete

Šta pitati čoveka koji je postavio evropski rekord po visini dobitka u odnosu na ulog? Samo jedno: KAKO, MAJSTORE, KAKO, ODAKLE TI IDEJA?!
„Nije ovo slučajno. Stalno gađam velike dobitke, a sad sam imao osećaj da ću ostvariti ogroman dobitak. U prethodnih godinu i po dana nekoliko puta sam bio na ivici velikih suma, ali nisam odustao. Znao sam da ću kad-tad proći, i evo, desilo se“, kaže nam Vane.

Neverovatna je činjenica da je ovaj Prilepčanin odigrao tiket pre mesec dana - dakle, vezao je utakmice koje su se igrale tokom četiri sedmice. Kladionica MOZZART je vrlo rano izbacila kvote za mečeve osmine finala Lige šampiona, baš kao što još od decembra možete da se kladite na Svetsko prvenstvo u Rusiji, i to je Vane iskoristio.
„Uvek smireno tipujem. Igram hladne glave i racionalno. Nikako navijački. Pažljivo sve analiziram, gledam statistiku, međusobne susrete i pratim neki svoj osećaj. Pre oko godinu dana imao sam dobitak od 25.000 evra, čini mi se isto u februaru, izgleda da je to moj srećan mesec.“

Jurenje velikih dobitaka je, kaže Vane, njegova strast, a gde drugde može da im se nada nego u MOZZARTU?
„Uvek igram u MOZZARTU jer ima ubedljivo najveće maksimale, ali i zbog BONUSA koji često umeju da budu veći od osnovnog dobitka“, priča Vane, a kad on to kaže, treba da mu verujete, jer je od skoro 600.000 evra koje je naplatio, čak oko 300.000 evra naplaćeno zahvaljujući MOZZART BONUSU na broj odigranih parova.

Ovi tiketi koji će biti upamćeni zauvek „tekli“ su, dakle, mesec dana, a krešendo se dogodio u sredu uveče. Na svih sedam tiketa čekala su se dva tipa: Šahtjor - Roma 2-5 golova i Sevilja - Mančester Junajted dupla šansa X2. U Ukrajini nije bilo mnogo brige, ali zato u Španiji... Domaćin je svim silama napao Crvene đavole, imao je 26 šuteva na gol, od toga preko 10 u okvir gola, ali je čudesni David de Hea branio nemoguće, sačuvao remi svom timu, i Vanetu obezbedio sumu koja menja život.
„Zahvalan sam De Hei do kraja života! Naručio sam već sinoć njegov dres preko interneta. Hoću da ga uramim i okačim u dnevnoj sobi. Zaslužio je čovek“, zaključio je Vane Lesnovski, evropski rekorder po dobitku na kladionici.

Naklon do poda, MAJSTORE!


tagovi

bet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara