Komentari na vest

Evo Kontea i ludih uslova: Plata 30.000.000, njegov sportski direktor i čovek za "lov" na instagram fudbalere

Suptilni utovar

pre oko 2 godine

Čekaj malo. Vi sada znate šta je Konte tražio od PSG na 5 kola do kraja Premier lige, gde odradjuje skupi ugovor i bori se za LŠ? A ne znate ono što ja znam: Dakle, Mama mu je rekla: Antonio sine, čuvaj se, Pariz je veliki grad. Možda te presretnu na ulici i uzmu ti 30 miliona!! Budi pametan!
S

Slovenac

pre oko 2 godine

Molim redakciju da objavi ko je menadzer Kontea. Coveku dodeliti polovinu svakog ugovora koji Konte napravi do kraja karijere! Kao Mazic onomad sa Eduardom. Tip bio sampion Italije nekoliko sezona za redom. Realno imao najbolji tim. Plus konkurencije nije ni bilo. Roma najveci takmac, a bez Totija ne bi ni sredinu tabele videla. U ligi sampiona dogurao jednom do 1/8 finala. Nakon njega dosao Alegri, i za tri sezone dva puta igrao finale. Bio selektor, pa se vratio svakodnevnom poslu u Celsiju. Prve sezone izdominirao, realno svaka mu cast. Prosetao se do titule, niko mu nije ni zapretio nakon promene formacije u 3-5-2. Druga sezona kriminalna. Nije ni LS izborio. Kad smo vec kod Evrope, tek se tamo brukao s onakvim timom. Nakon toga Inter. Gurnuli lovu u klub, dovodile vrhunske igrace i napravili mu tim po meri. Prve godine na polovini sezone ispao iz svih kombinacija za titulu, tek u poslednjem kolu izborio drugo mesto. Sari, Inzagi i Gasperini se sprdali s njim. Druge dominantno uzeo titulu. Ali uz konkurenciju u vidu Pirlovog Juvea i Milana kome je 39-godisnjak bio ubedljivo najbolji igrac. U LS oba puta nije prosao grupu. Kada su mu rekli za rezanje budzeta, dao ostavku i naplatio 8 miliona za istu?! Danas 4 puta manje placeni Inzagi sa duplo slabijim timom vodi u prvenstvu, usao u finale kupa i prosao grupu LS bez problema. Dosao u Totenhem da izbori 4. mesto. Mozda i uspe, mozda ne. Trenutno mu Arteta bez napadaca i sa neizostavnim Dzakom deluje kao brzi voz. Suma sumarum. Ima jednu fenomenalnu sezonu, nekolicinu prosecnih (osvajao trofeje bez konkurencije) i jednu kriminalnu kad je s Celsijem bio predmet podsmeha. Nesumnjivo zna da zavede red, dobar je strucnjak, ali nista vise od toga. A opet je jedan od najtrazenijih i najbolje placenih trenera sveta?! Dajte mi njegovog menadzera na mesec dana, postacu multimilioner.
H

Halfar

pre oko 2 godine

Po meni je tuhel bio idealno resenje na duge staze, grdno su se varali da su pustili njega i thiago silva.
G

Gost3322

pre oko 2 godine

Za Psg bi bio odlican Murinjo. To bi bio pravi cirkus!
i

izointer32

pre oko 2 godine

I par miliona je previse za antifudbal ovog coveka.
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Jeste doneo Interu dugo cekani Skudeto i svaka mu cast na tome, ali da voli razne kombinacije to vise nije sporno, secam se kad ga onaj lik zavrnu za silne milone da uloze u neke nekretnine, pisalo se ovde na portalu o tome, sad pravi kombinacije sa samim fudbalerima i sportskim direktorima i svi su oni u talu, svako od njih ima svoj tal i to apsolutno pozdravljam, licno sam i ja takav gde mogu da su ugradim i da se istalimo uvek sam za kombinaciju, stim da ja nisam menadzer, ali ulovim i ja redovno neke kombinacije gde se uvek istalimo na ravne casti, ako nas pitaju jel mozes tenk da mi nabavis ? ja odgovaram sa da naravno :D
S

SamoJed

pre oko 2 godine

Prelepo. Samo ne znam kakve veze ima Konte sa tvojim kombinacijama za tenk.
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Cega se pametan stidi, budala se ponosi. Stara , dobra, sa jakim temeljom
G

GEOS

pre oko 2 godine

Uuuu... takve volim, sve za pare. Jel ti odgovara kombina, ti i dva crnca....bices dobro placen. Svi. Posle ove transakcije ce svi biti zadovoljni....ja da prodam, crnci za zadovoljstvo i platu, i ti ... naravno za glavnu ulogu dobijas navise.
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Geos, 1930000 dinara sam uzeo pre neki dan u kombinaciji, kupio sam euro tacno 16490 evra, ko neveruje saljem slike, takve kombinacije ponudi svojim drugovima iz iste klase, pozdrav
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

@mr.wolf, zasto bih de ja stideo ? zato sto sam pre neki dan uzeo 16490 eura u kombinaciji, takve ljubomorce kao sto si ti ja gurnem nogom da tonu jos vise, ja kad vidim da neko pravi neke kombinacije ja nisam ljubomoran, nego se ukljucim u pricu i vidim kakve koristi mogu da izvucem iz toga, a ti i takvi slicni ljubomorci to samo gurnem nogom u blatu da se davi jos vise
E

Ehehehehe

pre oko 2 godine

Hahaha koja komedija, sad sam jos vise ubedjen da Mbappe dolazi u Real...Sigurno nece lik da igra desnog beka sada sa dolaskom Kontea i njegovih 'mocnih taktika' hahahahhahah! Ako im ovaj pacer dodje, tek onda nece videti trofej LS.
N

Nije zbog sela

pre oko 2 godine

Arapi bi trpili Kontea do 01.10.2022. godine.I on tako računa.Ošišati ih za 30 miliona i poslije čekati klupu Juventusa ili reprezentacije da se sa merakom radi.
Ž

Živeo sinjor konte

pre oko 2 godine

Tako im i treba
G

Gost007

pre oko 2 godine

Kao sto vam je i Anceloti pobegao tako ce i konte niko nezeli dugo posao u prosecnom klubu.Pre bi prihvatili i United koji je trenutno losiji.
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

I za staru majku zube od crnca, da može lakše, ORASI DA KRCA!!! Aman, čest usklik i sevdalinkama

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Za igrace PSG prvo treba da se dovede psihijatar pa potom trener.
P

Pasijans

pre oko 2 godine

Konte je tip trenera koji zeli da se igraci adaptiraju njegovom sistemu igre, a ne da on adaptira sistem igracima koje ima na raspolaganju. Zato i dovodi igrace koji su podobni njegovom nacinu igre i daje im prednost iako na papiru mozda ima kvalitetnije opcije.
Z

ZV

pre oko 2 godine

Dok ne oteraju sarlatana Leonarda nema pomaka za PSG.
1

11

pre oko 2 godine

Ne može plastika da sija
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Latin. Postavlja uslove da bi ga oterali kako bi završio u PSŽ-U. Mada zna posao.
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Dokle god im je Nejmar u ekipi, osvajanje LŠ će biti nemoguće
J

Jshskshaja

pre oko 2 godine

Nije Konte loš trener, ali je loš u ovim kup takmičenjima, gde se ispada. On sa Juventusom i Interom nije prolazio grupe u LŠ. Realno, za PSŽ je najbolja opcija Zidan, em je autoritet, em zna kako de osvaja LŠ.
p

plavac

pre oko 2 godine

nema pametnijeg posla
G

Gost13

pre oko 2 godine

Ovo za kontrolu ovih maneken fudbalera nije loša ideja, a kako se ponašaju danas, nije nerealna opcija u budićućnosti.
U

Uo

pre oko 2 godine

Apsolutno, cini mi se da Bajern primenjuje bar vec 5 godina. Samo profesionalci dolaz3 u obzir.