EZBACK: Vladimir Ivić dobio gol-mašinu, Zahavi odbio 3.500.000 evra i vratio se u Makabi

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.06.22. | 16:08

Izraelski napadač se odlučio za bivši klub umesto statusa najplaćenijeg igrača u brazilskom prvenstvu

Sezona povratnika na Blumfild Stadionu. Samo nekoliko dana pošto se vratio Vladimir Ivić, Makabi je predstavio još jedno navijačima dobro poznato lice – Erana Zahavija!

"EZBACK" napisao je izraelski velikan na zvaničnom Tviter profilu potvrdivši povratak gol-mašine. Zahavi je dres Makabija nosio tri sezone, a nakon poslednje provedene u Tel Avivu u kojoj je postigao 35 prvenstvenih pogodaka, preselio se u Guangdžou gde je za četiri godine ušao u istoriju kao najbolji strelac kluba.

Izabrane vesti

U Makabi dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa PSV Ajndhovenom. Činjenicu da ne mora da plaća obeštećenje pokušao je da iskoristi Botafogo ponudivši mu 3.500.000 evra po sezoni što bi ga načinilo najplaćenijim igračem u ligi. Međutim, u dogovoru sa porodicom odbio je ponudu. Navodno, njegova supruga Šej iz bezbednosnih razloga nije želela da se preseli u Rio de Žaneiro, te je Eran novac ostavio po strani i višemesečne pregovore (počeli u februaru) osudio na propast kako bi pomogao Makabiju da se vrati na tron.

"Hoću da se zahvalim navijačima Makabija koje nisam mogao da razočaram i srce mi nije dozvolilo da izaberem drugi klub. Imam priliku da vam se odužim za svu ljubav koju ste mi pružili", rekao je Zahavi po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora sa Makabijem.



tagovi

Letnji prelazni rok 2022Eran ZahaviMakabi Tel AvivTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara