Fabregas nije zadovoljan i ima ideju: Očigledno je da sam u teškoj situaciji

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.12.18. | 13:47

Španac nije u prvom planu Mauricija Sarija, ali se nada da će se nešto promeniti

Sesk Fabregas otvoreno iskazuje nezadovoljstvo ulogom u Čelsiju. Španac je od dolaska Mauricija Sarija postao rezervista i dobija šansu samo u kup takmičenjima i Ligi Evrope. Novajlija Žoržinjo ga je istisnuo iz startnih 11, a Fabregas je igrao samo na četiri meča Premijer lige i amoo jednom je bio starter.

Veću minutažu imaju i Kovačić, Barkli, čak i Loftus Čik. Očigledno je da Španac nije u prvom planu Sarija, ali Italijan ne želi da ga pusti u drugi klub ako ne dođe zamena koja će biti alternativa Žoržinju.
„Jako je teško naći centralnog vezistu sa tehničkim kvalitetima poput Frabregasovih“, rekao je Sari.

Izabrane vesti

Fabregasu te reči ne prijaju. Na pitanje da li tu izjavu smatra kao kompliment, hladno je odgovorio:
„Ne. Imam ideju šta dalje, ali videćemo šta će od toga biti. Još je rano da pričam“.

Fabregasa želi Milan i on želi u Milan. Ugovor mu ističe na kraju sezone, pa ne predstavlja skupu investiciju za Rosonere. Ali problem je što bi ga Sari radije pustio bez obeštećenja na leto, nego da ga proda za siću u januaru. Što se Špancu ne dopada...
„Znam koja je moja uloga na terenu. Nažalost, to nije ona koju trenutno obavljam. U teškoj sam situaciji. To je očigledno. Igram u kup takmičenjima i Ligi Evrope. Nisam osoba koja će se žaliti zbog toga i pružati manje na terenu. Uvek će dati sve od sebe na terenu kada je to potrebno“, rekao je Fabregas.

U Milanu se nadaju da će igrač izvršiti pritisak na Čelsi da ga pusti u januaru. Spreman je i na finansijsku žrtvu. U Čelsiju zarađuje nešto više od 8.000.000 evra po sezoni, u Milanu te pare ne može ni da sanja. Rosoneri mu nude oko 2.500.000 evra po sezoni.

(FOTO: reuters)


tagovi

Sesk FabregasMauricio Sari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara