Sinistera (© MN Press)
Sinistera (© MN Press)

Fajenord radi na prodaji strelca najlepšeg gola protiv Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.04.22. | 14:59

Luis Sinistera bi mogao u Ligu 1

Jens Tornstra je počeo i završio, u revanšu je čak namestio dva gola, ali svima koji su gledali prvi meč osmine finala Lige konferencije, Partizan – Fajernod bilo je jasno da je igrač utakmice Luis Sinistera. Kolumbijac je dominirao terenom u Humskoj, mučio odbranu crno-belih, oduševio poklonike fudbala i sve ukazuje da učinak iz beogradske noći 10. marta nije predstavljao incident, već pravilo.

Krili napadač je jedan od najboljih fudbalera ekipe Arnea Slota, što je potvrdio i u tri poslednja kola Eredivizije (svaki put strelac), pa bi lako moglo da se desi mu je ovo poslednja sezona u Roterdamu. Na takav zaključak upućuje zaključak da je Lil počeo pregovore sa Fajenordom oko angažmana 22-godišnjeg opfanzivca.

Izabrane vesti

Prema istom izvoru, najpre su Sinistera i čelnici Lila obavili preliminarnu rundu pregovora i njemu se sviđa ideja da nastavi karijeru u aktuelnom prvaku  Francuske. Lil se na bazi tog saznanja upustio i u pregovore sa Fajenordom, i kako se navodi, na De Kajpu su izuzetno raspoloženi za saradnju.

Zasad nema informacija koliko je novca u opticaju, mada mediji procenjuju da obeštećenje ne bi trebalo da bude manje od 20.000.000 evra. Lil to može da plati, međutim, mora da požuri, jer nije jedini član Lige 1 koji bi angažovao Sinisteru, pošto Luisa merka i Nica.

Sve ovo deluje daleko realnije u odnosu na vesti koje su se pre nekoliko sedmica pojavile u ostrvskim i španskim medijima, kako Luisa Sinisteru na oku drže skauti Arsenala, Barselone, Napoliju.... Dobar je, ali da li baš toliko da bi odmah igrao na Emiratima, Nou Kampu ili stadionu „Dijego Armando Maradona“?

Sinistera je protiv Partizana u Humskoj namestio dva i dao jedan gol – najlepši na meču, volej udarcem – a ukupno u dresu Roterdamersa ove sezone bio precizan 19 puta i još 11 asistirao.


tagovi

FajenordLuis SinisteraLil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara