Filipović pričao za Portugalce: Jović je došao u Lisabon kao dečak, sad je muškarac

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.19. | 11:51

Govorio i o Miletu Svilaru

Kada god neka srpska selekcija ili tim gostuju u Portugalu traži se reč Zorana Filipovića. Naš čovek, koji ima statutu na legendarnom Lužu, biće u centru pažnje i u ponedeljak kada Orlovi gostuju na stadionu Benfike u okviru kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.

Legendarni napadač Crvene zvezde i Benfike govorio je za portugalske medije i o velikoj senzaciji evropskog fudbala Luki Jovića koji nije prepoznat u Lisabonu. Ili se, bar, u tom trenutku Jović nije trudio da bude prepoznat.
„On je tada bio dečak. Trebalo mu je vremena da se prilagodi. Rano je, jako rano došao u Benfiku. Znalo se da ima talenat, ali morao je da se adaptira i na druge stvari. Sada je klasu pokazao u Nemačkoj i reprezentaciji Srbije“, poručio je Zoran Filipović.

Izabrane vesti

Nekadašnji trener crveno-belih pričao je o novom portugalskom čudu, napadaču Benfike Žoau Feliksu.
„On je dokaz da omladinska škola Benfike radi sjajan posao. Već je pokazao da ima talenat i karakter. Jaka je ličnost. Može još da se razvija“.

Nije tajna da FS Srbije pokušava da privole u svoje redove mladog golmana Benfike Mileta Svilara. Ne čudi što je o toj inicijativi Zoran Filipović pričao u rukavicama.
„Pratili smo ga. Razgovarali smo sa njim o mogućnosti da brani za Srbiju. Pokazao je interesovanje. Videćemo kakva je situacija“, dodao je Filipović.


tagovi

Zoran FilipovićLuka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara