Finiš u Indoneziji režira brojne drame

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.11.18. | 09:22

Branilac titule Bajangkara ima priliku da odbrani tron, a prva prilika da se približi lideru je večeras

Finiš sezone u Indoneziji režiraće brojne drame. Prvak se nazire, dok su vicešampionska pozicija koja vodi u kontinentalno takmičenje i putnici u niži rang i dalje u magli. Situaciju bi u vrhu dodatno mogla da zakomplikuje Bajangkara, ukoliko danas na kolena baci Persipuru u okviru poslednjeg susreta 31. kola najjačeg ranga Indonezije.

Branilac titule ove sezone nije na nivou, pa trenutno uz meč manje za liderom Makasarom zaostaje osam bodova. Sudeći prema brojnim iznenađenjima u ovom šampionatu Bajangkara ima šansu da odbrani tron, međutim morala bi da ostvari sve četiri pobede do kraja takmičenja. Da li su puleni škotskog trenera Sajmona Aleksandera Mekmenemija sposobni za taj podvig ostaje da se vidi, pošto ne mogu da se pohvale dobrim izdanjima poslednjih nedelja. U prošlom kolu su prekinuli niz od dva neuspeha i tri meča bez pobede, pošto su trijumfovali u gostima nad Madurom Junajted, i možda je to bio nagoveštaj izlaska iz krize. Isti učinak kao i Bajangkara u poslednjih pet rundi ima i Persipura, kojoj je to pomoglo da stekne pet bodova viška u odnosu na najugroženije timove. Opstanak, dakle, još nije obezbedila, ali je na pravom putu.

Izabrane vesti

Što se tiče tradicije, ona kaže da u susretima ovih timova nema nerešenog ishoda. Bajangkara i Persipura su odigrali do sada ukupno šest međusobnih duela i nije bilo remija, a dominira znak 2-3. Uz prednost domaćinu ne bi bilo loše razmisliti i o kombinaciji 1X&0-3.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 12:30 4789 IDN 1 Bhayangkara Surabaya - Persipura kmb 1X&0-3 1,72
Ukupna kvota1,72

INDONEZIJA 1 - 31. KOLO

Ponedeljak
12.30: (2,00) Bajangkara (3,70) Persipura (2,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Indonezija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara