Foto priča iz Soluna - čista emocija! I voljeni kapiten koga uvode u igru sa povredom prednjih ukrštenih

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 10:21

Neće moći da zaigra još nekoliko mesci, ali Tumba mu se poklonila

Pune 34 godine čekali su u Solunu i kad su konačno dočekali vulkan je eksplodirao na severu grčke. Još pre utakmice zapalili su PAOK-ovi navijači bukvalno celu obalu Egejskog mora, da bi se posle pobede nad Levadijakosom od 5:0 žurka nastavila do duboko u noć.

I na samom stadionu je billo emotivnih scena. Možda i najemotivnija bila je ona kada u 89. minutu meča Razvan Lučesku na teren šalje 33-godišnjeg kapitena Vijerinju, koji je u prošlom kolu pokidao prednje ukrštene ligamente kolena zbog čega će bar sedam meseci odsustvovati sa terena. Ali pri vođstvo od 5:0 Lučesku vuče šmekerski potez, nek bar odstoji tih minut, samo da ga publika aplauzima nagradi za sve što im je Vijerinja doneo. Stadion Tumba je stojećim ovacijama naterao kapitena na suze.

Izabrane vesti

Fešti je prisustvovao i Aleksandar Prijović, koji je specijalnom prigodom doputovao iz Saudijske Arabije. Ali ova je titula dobrim delom i njegova. Uostalom, ove sezone je postigao čak 18 golova za PAOK, iako je već 10. januara prešao u Al Itihad u transferu vrednom 10.000.000 evra. U prvenstvu devet Prijovićevih golova. U stvari, Prijović je najbolji strelac PAOK-a ove sezone, iako tokom proleća uopšte nije bio.

Uostalom, to je sada najmanje važno. Važno je da se titula vratila u Solun. Važno je da sinoćnju žurku navijači nikada neće zaboraviti. To je u stvari jedino važno.

gallery

(FOTO: Reuters)


tagovi

PAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara