FOTO UBOD: Pun kombi Vošinih pojačanja

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.19. | 20:36

Na Karađorđu promocija osmorice novajlija

Bila je ona legendarna slika u Crvenoj zvezdi pre ima već evo punu deceniju. Na jednoj konferenciji za novinare beogradski crveno-beli predstavili su 11 novih igrača. Novosadski crveno-beli nisu baš dobacili tako daleko, ali sportski direktor Nikola Lazetić danas je na stadionu Karađorđe promovisao čak osam novajlija u timu Vojvodine.

Redom: Nikola Drinčić (Radnički Niš), Petar Bojić (Mladost Lučani), Marko Đurišić (Dinamo Vranje), Jovan Kokir (Partizan), pa desno krilo Mačve Miodrag Gemović, te štoper Čukaričkog Đorđe Đurić, poslednje pojačanje Nikola Vasiljević (BATE Borisov), za kraj i doskorašnji omladinac Mirko Topić, uz napomenu da je Nemanja Vučić (Zemun) javnosti predstavljen prošle nedelje.
Ovo su igrači koji su, u ovom trenutku, zaista potrebni FK Vojvodina. Većinu njih sam kontaktirao još pre no što sam zvanično bio izabran za sportskog direktora, jer sam imao veliku želju da dođu, a neki su došli i na izričit zahtev trenera Lalatovića. Svi oni su odabrani na osnovu svog prethodnog učinka, te verujem da smo sada kompletirali tim i da ćemo ubuduće imati potpuno drugačiju koncepciju  igre. Želeli smo da promenimo krv FK Vojvodina očekujem da ćemo se, već na premijernoj utakmici protiv Mačve, navijačima predstaviti kao agresivna ekipa, koja se bori do poslednjeg momenta“, rekao je Lazetić novinarima na Karađorđu.

Izabrane vesti

Ciljevi su jasno, niko ih posle par razočaravajućih sezona ni ne krije...
Očekivanja su velika, a prvi cilj je da izađemo u Evropu i doguramo što dalje u Kupu“, jasan je Drinčić, nesumnjivo najzvučnije pojačanje, iako sa 34 godine već u poznim igračkim godinama.

Obećavajuće sve to izgleda na papiru. Videćemo kao će da izgleda na terenu.

(FOTO: FK Vojvodina)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara