FOTO: Vidal stigao u Napulj! Prvi poklon za Ančelotija

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.05.18. | 10:37

Čileanac fotografisan na aerodormu Kapodićino, dgovor sa Karlom pao na Pirlovom oproštaju

Usijanje u Napulju! Juče je stigao Karlo Ančeloti kao naslednik Mauricija Sarija i fanatični Napolitanci su već upali u euforiju posle razočaravajućeg gubitka trka sa Juventusom. A za novim trenerom bi trebalo da stignu i njegova pojačanja...

Prvo među njima je izgleda Arturo Vidal!

Izabrane vesti

Čileanac se pominje kao pojačanja Napolitanaca otkako je počela priča sa dolaskom Ančelotija. Zajedno su radili u Bajernu i imali odličnu saradnju, a Vidal ne krije da mu je Italija druga domovina s obzirom na godine provedene u Juventusu. Sada bi mogao da stigne kao prvi poklon Ančelotiju od gazde De Laurentisa i jedan od aduta u borbi sa Juventusom sledeće sezone.

Vidal je juče fotografisan na aerodormu Kapodićino u Napulju i samo je podrgejao glasine da stiže pod Vezuv kao veliko letnje pojačanje. Već jutros je otputovao u Čile, pa se pretpostavlja da je uspešno obavio pregovore sa Napolijem. Italijanski mediji tvrde da su razgovori počeli  u utorak uveče na San Siru na oproštaju Andree Pirla gde su učestvovali Ančeloti i Vidal. Italijanski strateg je tada objasnio Čileancu da mu je neophodan u Napulju i da će zauzeti mesto Mareka Hamšika koji se najverovatnije seli u Kinu.

Naravno, ostaje da se još dogovore Napoli i Bajern. Ali ni to ne bi trebalo da bude problem  jer Bavarci žele da se reše čileanskog veziste s obzirom na gužvu u veznom redu. Spekuliše se da bi posao mogao da bude dogovoren za oko 40.000.000 evra.

Vidal bi trebalo da bude prvo pojačanje Ančelotijevog Napolija. Ostale želje su Rui Patrisio, Anhel Di Marija, Suso, Karim Benzema, Tomas Menije... Priča je tek počela.


tagovi

Arturo VidalLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara