Komentari na vest

Francuzi besni i žale se Fifi: Sudija prekršio pravila, svirao kraj, pa poništio gol Grizmanu

G

Gost1002

pre preko 1 godinu

Na jednom mecu brazilske lige, prva godina VAR-a, sudija posle gledanja pokazuje na centar, krece se sa centra, da bi ga opet zvali da proverava jer je na pocetku akcije bio ofsajd. I ponisti gol.
s

svasta

pre preko 1 godinu

Ali zamisli da sudiš na svetskom prvenstvu, a ne poznaješ najosnovnija pravila. Pa čak i da ne znaš pravila, valjda se vodiš zdravom logikom
r

radojka

pre preko 1 godinu

Sudije su totalno pogubljene,mislio sam da je blam ono sa afričkog kupa ali ovi su još gori
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Sreca pa ova promena nista nije odlucivala
P

PD

pre preko 1 godinu

Ranije važilo pravilo da nije kraj dok ga sudija ne odsvira, sad više ni to ne važi. Bože šta napraviše od najlepše igre.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Daleko je fudbal od najlepše igre.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Na kraju je ispalo da nije ofsajd nego faul u napadu...mada, ovi nemaju pojma ni što su ih zvali iz VAR sobe, ni šta su sudili...
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Ne zanimaju me ovi francuzi uopšte,ali kakvo je sad ovo pravilo? Znači igrač koji je u trenutku izvođenja slobodnog udarca u ofsajdu,može odmah da ode ka centru,znači on više ne učestvuje u igri... Mnogo glupo pravilo! Igrao je protivnički igrač glavom, znači akcija se nastavlja. Šta sad,ako su 3 igrača bila u ofsajdu,oni mogu samo da gledaju šta se dalje dešava.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Pa tako je uvek bilo šta je problem? Ako je lopta upućena dok je u ofsajdu onda je u prekršaju ali i dalje može učestvovati u nastavku akcije. Ko sve neće pametovati, a veze nemati. To što je protivnički igrač okrzno loptu se računa samo kad protiv Zvezde treba da se prizna gol.