Komentari na vest

Francuzi su brzi voz za srpski teretnjak

D

DFASF

pre preko 2 godine

Otpustiti selektore svih mladjih kategorija. Dok menadzeri vrsalju po mladjim kategorijama ovako ce nam biti.

nemanjagrozdic1996@gmail.com

pre preko 2 godine

Veliki nasi talenti igracici tate im placaju mesta u klubu i poziv za reprezentaciju zato smo tu gde jesmo. Na nekim selim deca nisu uspela znate li mozda zasto? :)
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Francuska je ozbiljan sistem...ni po babu ni po stricevima...mozes ili ne mozes... Kod nas 1000 skola fudbala,roditelji placaju,treniraju ih treneri od 23 godine,deca ne znaju da dodaju loptu,pauza svaka dva minuta,plus nas specijalitet ko plati taj i igra oni koji imaju manje para njihovi klinci idu na turnir na Divcibare...ovi jaci platise idu u Keln na turnir...ali u sustini dodje na isto takvi igraci nikom ne trebaju...talenat imamo ali smo spori mlaki bez karaktera,a to dolazi iz petlica. Talenata sa ulice vise nema jer na ulici vise fudbal nikog ne zanima niko nece da bude Piksi svi hoce da budu Maras.
N

NoName1

pre preko 2 godine

Upravo to. Negativna selekcija u svim sverama društva. Fudbal igraju oni čiji roditelji imaju keš, a kod nas keš uglavnom imaju polupismeni. Na zapadu lovu imaju većinom ljudi sa završenim studijama, i svoju decu pokušavaju da upišu na Jejl ili Sorbonu. Kod nas keš imaju oni sa dva razreda osnovne i svoju decu upisuju u Zvezdu i Partizan. Pravi talenti odustaju i s vremena na vreme odigraju za svoju dušu.
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Ubili smo Darvina. Negativna selekcija i medju portirima a kamoli fudbalerima.
h

hanter

pre preko 2 godine

nemamo sistem
b

batistuta

pre preko 2 godine

izgleda da nas teretnjak nema ni goriva.......
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Sto niste napisali koliko Francuzi imaju minuta i u kojim klubovima? Jednostavno caka je u necem drugom. Poenta je da savez ukine bonus pravilo, da se uspostavi sistem, od najnizih kategorija pa do A selekcije, da se ratosiljaju kojekakvih menadzera, da bar za te mladje selekcije igraju najbolji a ne " mamina i tatina" deca, da se pozatvaraju ove nazovi skole po balonima jer tu decu sve pogresno uce i da ih izvedu na "travu" i da od malih nogu deca rade na motorici. Gledam svakodnevno te klince u osnovnoj skoli pa oni neznaju ni da hodaju a ne da trce. Treba i ta deca da se dozovu pameti pa bar do 22,23,24 godine ostanu ovde a ne da idu napolje i tamo propadaju ko zetoni. Pogledajte primer S. Markovica otisao u Oli pa nista, vratii se u Partizan odigrao odlicno bio medju trojicom defanzivaca u ligi prosle sezone sad ga u Grckoj ponovo nigde nema, a mozda bi mogao da bude odlican stoper od koga bi i A selekcija imala korist narednih 10 godina. Kad bi se vecina ovih stvari ispunila onda bi i problem selektora bio lakse resiv jer tacno bi se znalo sta se od njih trazi i koji su ciljevi.
L

Lik

pre preko 2 godine

Mislim da imamo manjak kvaliteta, ali mislim da je još veća greška postavljanje ovakvih selektora. Ovaj čovek nije osvojio ništa u svojoj karijeri, a ima 60ak godina života. Selektor treba da bude ili neko ime koje je dokazano u radu sa mladim igračima ili neki perspektivni trener.
D

Djavolak

pre preko 2 godine

Ne da imamo manjak kvaliteta, nego će ovako da nam bude sve dok savez gura taštine sinove. Fudbal nam se sveo na to da igraju uglavnom oni koji imaju jaka leđa. Nažalost, imam osećaj da se bližimo bugarskom scenariju...