Francuzi tvrde: Gajić u Zvezdi 3,5 godine! Tu su i procenti

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.02.19. | 22:09

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije blizu prelaska na Marakanu

Crvena zvezda je na dobrom putu da u finišu prelaznog roka dobije jedno, a možda i dva kapitalna pojačanja. Priča oko Mirka Ivanića i dalje traje, ali je najvećem srpskom stadionu trenutno bliži mladi reprezentativac Srbije Milan Gajić. Mnogo bliži.

Francuski Lekip večeras je preneo vest da bi Zlatni Orlić i član Bordoa u naredna dva dana i zvanično trebalo da postane igrač Crvene zvezde. Prema informacijama prestižnog francuskog lista desni bek rođen 1995. godine preseliće se na Marakanu kao slobodan igrač, pošto će raskinuti ugovor sa francuskim klubom. Tačnije, Bordou će pripasti procenti od narednog transfera Milana Gajića.

Izabrane vesti

Pored toga Francuzi pišu da će Milan Gajić potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom na 3,5 godina. Prema njihovim izvorima ostalo je samo da se usaglase još neki detalji, ali da je srpski internacionalac 90 posto igrač Zvezde.

Milana Gajić je dugogodišnja želja sportskog sektora Crvene zvezde koji je konačno pronašao argumente da bivšeg člana crveno-belih dovede na Marakanu! Prema saznanjima MOZZART Sporta Gajić će danas imati poslednji sastanak sa predstavnicima srpskog šampiona i definisati detalje saradnje. On se odrekao zarade koju je imao u redovima francuskog kluba, pošto je u Bordou imao mesečnu platu od 43 hiljade evra u neto iznosu. 


tagovi

Milan Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara