Foto: Reuters
Foto: Reuters

Frank pecnuo Junajted: Uništili smo ih, morali su da menjaju sistem protiv malog Brentforda

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.01.22. | 02:10

"Imali su neverovatnu sreću. Nisu imali šansu do prvog gola, zato su i platili 72 miliona za Sanča koji nije bio ni na klupi", rekao je posle meča trener londonskog tima

Nisu navijači Mančester junajteda verovatno mogli ni da zamisle, a kamoli da se nadaju da će posle katastrofalnih prvih 45 minuta njihovi ljubimci na kraju upisati tako laku i ubedljivu pobedu na Brentford Komjuniti stadionu, bez uobičajene drame u finišu.

Ajvan Toni je pred sam kraj londonskom timu doneo utešni pogodak, međutim, trener popularnih Pčelica Tomas Frank bio je neutešan. Smatra menadžer Brentforda, Junajted se provukao protiv njegovog tima.

Izabrane vesti

"Mi smo najmanji klub u Premijer ligi, Mančester Junajted je verovatno najveći, a mi smo ih razbili u prvom poluvremenu, trebalo je da vodimo 2:0, nisu nam ni prišli. Jako sam ponosan na svoj tim", rekao je danski stručnjak posle meča.

Nastavio je Frank u istim tonom, hvaleći partiju koju su pružili njegovi izabranici.

"Način na koji smo ih potpuno uništili u prvom poluvremenu bio je neverovatan. Bili smo agresivni, želeli da igramo napadački, da guramo loptu napred. Čudo je kako nisu gubili 2:0 na poluvremenu, De Hea je uradio fantastičan posao, bio je daleko najbolji igrač Junajteda večeras."

Sve se na kraju svodi na to da li iskoristiš svoje šanse, svestan je toga i trener Brentorda.

"Postigli su gol iz prve šanse koju su imali. To je promenilo tok utakmice. Morali smo da sprečimo drugi gol da bismo ostali u utakmici. Smatram da su imali neverovatnu srećnu. Stvorili smo pet, šest šansi, tri ogromne prilike smo imali. Naravno, trebalo je da iskoristimo šanse, znam sva ta s**anja. Morali su da promene sistem protiv malog Brentforda. Nisu imali šansu pre prvog gola, zato su i platili 72 miliona za Sanča koji nije bio ni na klupi", zaključio je Frank.




tagovi

Tomas Frank

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara