Frka zbog Ikardija: Vanda udara po Interu, Marota joj poručio da ućuti! Šta je istina o Juventusu?

Vreme čitanja: 3min | uto. 18.12.18. | 23:29

Sada su prozivke javne, ugovor Argentinca je gorući problem Intera

Nastupajuće vreme božićnih praznika u Interu bi moglo da donese sve osim sreće i spokoja. Prazničnu atmosferu narušava Vanda Nara, supruga i agent Maura Ikardija koja je digla ozbiljnu frku zbog novog ugovora za argentinskog napadača.

Vanda je i letos pretila da će odvesti Maura iz Intera ako njen muž ne dobije novi ugovor i povišicu. Inter tvrdi da je Ikardiju ponudio novi ugovor koji je on dobio, Vanda kaže da nije.
“Interova ponuda ne postoji. Moraćemo da sednemo i popričamo sa njima pošto to još nismo uradili. Inter je želeo da proda Ikardija u Juventus, ali je Mauro rekao ‘ne’ jer je želeo da ostane”, rekla je argentinska starleta.

Izabrane vesti

Na svečanoj večeri u organizaciji Intera povodom nastupajućih praznika, oglasio se i sportski direktor Pjero Auzilio. On je između redova poručio da nije zadovoljan Ikardijem kao ličnošću.
“Ponovićemo ono što smo govorili i prethodnih meseci. Zadovoljni smo Ikardijem kao igračem i onim što pruža na terenu. Uvek preuzima  odgovornost i ne plaši se ničega. Ostalo nije bitno… Postoje službene prostorije kluba, Ikardijev menadžerka zna gde može da me nađe. U kancelariji ili telefonom. Ostalo poput društvenih mreža i medija me ne interesuje”, rekao je Auzilio.

On tvrdi da je igraču ponuđen novi ugovor i da Vanda laže.
“Vrlo sam iskren kada kažem kako stoje stvari. Ikardi je dobio novi ugovor pre dve godine i potpisao ga je. Poslednji predlog novog ugovora mu je poslat pre dva meseca. Primio ga je i do sada ga još nije prihvatio. To ne znači da nećemo nastaviti dalje. Što se nas tiče, želimo da nastavimo pregovore i saradnju. Inter i ja ćemo o tome sa Ikardijem pregovarati samo u klupskim prostorijama, a ne na društvenim mrežama i televiziji. Bepe Marota i ja smo na raspolaganju. Što se tiče tvrdnji da smo želeli da ga prodamo u Juventus, mogu samo da se nasmejem na to. Bolje da ne pričam ništa o takvim komentarima. Praznici su... Slobodno mogu da potvrdim da Ikardi nikada neće otići u Juventus. To su bajke za malu decu”.

Auziliju će sada biti lakše da izađe na kraj sa gramzivom Vandom i Ikardijem jer uz sebe ima i novog generalnog direktora Đuzepea Marotu koji je poručio da će neke stvari morati drugačije da se rešavaju i savetovao Vandi da ućuti.
“Da se nadovežem na ono što je rekao Auzilio. Mogu da potvrdim da je Ikardiju poslata ponuda i da je on smatra neadekvatnom. Vreme je da se opet sastanemo, a mislim da takvi sastanci moraju da se organizuju na pravim mestima i sa pravim manirima. Ovde je reč o veoma bitnom igraču i kapitenu, tako da bi trebalo da postignemo sporazum na zadoivoljstvo svih. Postoje pravila koja moraju da se poštuju u ovako delikatnim pregovorima. Malo tišine bi prijalo svima. I dalje postoji prostor da se dogovorimo”, rekao je Marota.

Kratko se oglasio i sam Ikardi.
“Ovo je moja kuća, ovde sam već skoro šest godina i jako sam zadovoljan. Pozdrav svim navijačima i forca Inter”!

(FOTO: reuters)


tagovi

Mauro IkardiĐuzepe MarotaPjero AuzilioVanda Nara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara