FSS i Kokeza raspustili Sudijsku komisiju: Sad je glavni Zoran Petrović

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.05.18. | 18:34

Očekivana odluka...

O kvalitetu fudbala u Superligi se i može raspravljati, ali o kvalitetu suđenja - teško. Videli smo brojne propuste ove sezone koji su kulminirali u završnici prvenstva, kada je Srđan Obradović dosudio dva kontroverzna penala za Spartak protiv Radničkog i time skrojio ishod meča.

Na kraju je Srđan Obradović uhapšen zbog sumnji da je zloupotrebio službeniji položaj. Stvar je otišla daleko, mnogo daleko, pa su u FSS odlučili da reaguju.

Izabrane vesti

Na danšnoj sednici Odbora za Hitna pitanja FSS odlučeno je da se raspusti Sudijska komisija kojoj je u prethodnom periodu predsedavao Milan Karadžić. Mandat je poveren Zoranu Petroviću.
Raspušta se Sudijska komisija FSS i mandat poverava Zoranu Petroviću. Nekada naš najbolji arbitar i učesnik Svetskog prvenstva ima mandat da Izvršnom odboru FSS predloži četiri člana Sudijske komisije, kao i da do 15. juna pripremi nove liste arbitara“, stoji u šturom saopštwenju na sajtu FSS.

Na sednici Odbora za hitna pitanja određene su cene ulaznica za prijateljske utakmice „A“ reprezentacije u Austriji. Srbija igra prvi meč 4.juna protiv aktuelnog prvaka Južne Amerike, Čilea. Susret se igra u Gracu na stadionu Merkur (kapacitet 15400) od 20 časova. Pet dana kasnije, takođe u Gracu Rival Orlovima biće Bolivija.

Cene ulaznica biće 30, 50 i 100 evra.

 


tagovi

Slaviša KokezaSudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara