Komentari na vest

Galerija Sitijeve umetnosti: Makazice Halanda, 100. asistencija Kevina De Brujnea! (VIDEO)

v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

O cemu ti pricas? Potrosili preko 1,1 milijardu, ako uzmes kupovinu i prodaju, samo za vreme Pepa city je u minusu preko 600m, i to je ono sto se vidi, ko zna koliko jos pored toga. A gde su godine pre Pepa? FA im ne sme nista jer arapi guraju ogroman novac u savez, da je neki drugi tim u pitanju kaznili bi ih u sred sezone bez problema. Pa Lidsu je na pocetku sezone receno da ce igrati nizi rang, da ne pricamo o nekim klubovima u evropi. Prijavljivali vece prihode nego sto real ima, ili MU, sami sebi pozajmljivali stotine miliona... I ti pricas o imperiji, decenijama igrali u nizim rangovima, preko pola veka nisu bili nikakav faktor u engleskom fudbalu. O tom profitu mozda si citao u njihovom biltenu, ispadas smesan sa izmisljenim podacima, i jos kao trazis dokaz da nisi u pravu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kako bi se Haland snasao u Partizanu recimo?
M

Manci

pre oko 1 godinu

@ovo je vreme pa klliko ih je imao m.und pre fergija ?, skini 13 pa ces dobiti tih 7 titula bez njega..znaci psttt...
M

Manci

pre oko 1 godinu

@velkib ili slicno , malo si pobrkao sa tom drzavom i neogranicenim srestvima, nije city united da kupuje panjeve od 100 milki i prodaje za 20 , vi bre kupite cirkuzante i potrosite 600 mil da se plasirate u LS i to ne svake godine nego prestupne..kako se zovw onaj zadnji biser Antonio biciklica...hahah...sve moj do moga..dok ne vaskrsne Alex Ser od Fergunsona titule videt necete "prirodni klubu"...hahaaaa...
D

Dvoumim se

pre oko 1 godinu

Ko li je bolji Haland ili Darwin?
м

м11

pre oko 1 godinu

Први гол Ситија показу зашто је тек ове године стварно фаворит за ЛШ јер коначно има нападача који редовно може да даје голове главом, и наравно Марез мора да улази у последњих 25 минута са клупе.
o

ovo je vreme

pre oko 1 godinu

Kada veliki momci igraju.Naravno sad cemo da vidimo koliko ,,vredi" arsenal...
v

vleblk9a

pre oko 1 godinu

Cuj veliki momci :) Sponzorise ih drzava, neogranicena sredstva, uz to preko sto dokazanih mahinacija, klub bez ikakve istorije, i ispadose jos veliki. Dominiraju uz sve to godinama i dalje stadion ne mogu da napune. Nema sta, bas veliki klub
g

g4

pre oko 1 godinu

Videćeš.
o

ovo je vreme

pre oko 1 godinu

Decko bolestan si al ozbiljno.Siti je imperija sada,a klub je imao dve titule prvaka i evropski trofej pre dolaska arapa.Ne razumem tu toliku mrznju uzivaj u sportu.Sto se tice para mislim da najbolje posluju na svetu.Svakog igraca kojeg su prodali do sada debelo su zaradili na istim(zincenko,zezus,tores,sane,sterling...).A kolicnik sadasnjih fudbalera i njihove vrednosti u odnosu na period kada su dosli je debeli plus.A ti me demantuj ako mislis da nisam u pravu???