Komentari na vest

Garnačo se ozbiljno nameće Ten Hagu: Junajtedov biser ukrao Fulamu zaslužen bod u nadoknadi (VIDEO)

h

haahahaxaxaxa

pre preko 1 godinu

neverovatno kolko srece ima ovaj mali.. dizu ga sad svi u nebesa, a znamo da ce proci kao januzaj sto je prosao u junajtedu..
g

gost...

pre preko 1 godinu

United trebao rijesit utakmicu prvo pol imali dovoljno prilika, a za primljeni gol Lindelof cisti krivac onako ni amateri ne pustaju da lopta prodje tek tako sve u svemu United bolji, Fulham na momente igrao ali bez pravi sansi teska ali zasluzena tri boda pozzz
b

buducnostfudbala

pre preko 1 godinu

Upamtite dobro ovog malog Garmaca.
K

Ksks

pre preko 1 godinu

Mali može biti ozbiljan igrac
c

cylo

pre preko 1 godinu

Zasluzen bod Fulhama? Come oooon, United imao toliko cistih sansi, mogli su jos cetiri gola da postignu. Fulham srecan sto United nema kasvetnu zavrsnicu. Cisto zasluzena tri boda Uniteda!
h

hanka

pre preko 1 godinu

Tako je to bez ronalda,jedva u zadnjem napadu

Dragan J.

pre preko 1 godinu

Sa Ronaldom ne može ni u poslednjem.
g

garnačildinjo

pre preko 1 godinu

HahAHAHA ko je ovaj u odbrani,pretrča ga čovek kao drvo,imo je 5 metara prednosti i opet ništa hahhaahah
N

Nn3

pre preko 1 godinu

Eriksen tata fudbala... opet doktorska asistencija + gol
L

LeGM

pre preko 1 godinu

Gledao utakmicu do 90min kontam gotovo je ovo...Utd slab,totalno...iako sam navijac Uniteda ali ovo je skroz slabo.Ocekivao sam vise protiv jednog Fulhama koji igra bez najboljeg igraca. Kako misle onda protiv top ekipa igrati,ili pobjediti? Slabo,slabo...skroz

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Ubode ga Ten Hag sa Garnačom na kraju pa se izvadi. Ne sviđa mi se to što rano pokušava da zatvori utakmicu uvođenjem zadnjeg veznog u ovom slučaju Mektomineja koji je u napadu skoro pa neupotrebljiv (što se videlo kod one prilike a i kasnije kod onog udarca glavom sa 18 metara). Iako je Elanga bio prilično nevidljiv celi utakmicu mislim da je bolje da je izbacio Marsijala jer je malo lenj pri trčanju dok je Elanga prilično prodoran i brz. Kod gola Fulama je pola tima kiksnulo. Bruno jer je bukvalno otvorio kontru, Malasija koji je ostavio igrača duboko na svojoj polovini i to ni manje ni više nego Vilijana, Šou koji prati igrača do peterca i tu ga bukvalno ostavi u prilici umesto da proba da se nađe ispred njega i Lisandro koji je trebao da proba i da ukliza na loptu jer je bio ispred Džejmsa. Garnačo je dečko stvarno talenat ali mora malo više da proba da igra na gol a manje na penal. Jer bukvalno danas kako je krenuo u napad gleda kako da izvuče faul. Kasnije i Bruno kod onog dubokog pasa. Umesto da se baci i proba loptu da dokači, on se baca i traži penal. I naravno kako ne spomenuti Rašforda i Marsijala kojima je potrebno između 5 i 10 prilika da bi dali gol. Junajted mora nekako da nađe gol mašinu. Jednostavno njih dvojica već godinama stagniraju po pitanju realizacije. Sve u svemu tri boda u Fergitajmu ali potpuno nezasluženo po mom mišljenju.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Možda po pitanju realizacije Marsijal stagnira, ali kod prvog gola je uradio ono što najbolje zna. Otvorio se, primio loptu, okrenuo i dodao Fernandesu na stranu. Te stvari najbolje radi i to je ono što Junajtedu dosta fali. U prethodnim utakmicama je igrao Ronaldo i nije bilo nekih završnica ni sa njegove strane, Junajtedu treba mladi napadač.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Sve to stoji ali njegov primarni zadatak je da daje golove. Ok je da navuče dva igrača na sebe i proširi igru na krila ali to sve pada u vodu kad završnice nema. Eriksen i Bruno mogu odlično da hrane napadače loptama ali završnica fali. Samo pogledaj gol razliku i sve će to biti jasno.
G

Gost090

pre preko 1 godinu

rasford i elanga da su sutirali na prazan gol do sutra,ne bi dali.igraci za palas
A

Andjus

pre preko 1 godinu

Rasford igra svaku tekmu, shvati da je UMORAN. Ove godine je najbolji strelac, igra i po desnoj strani gde je loš jer fale igrači... Nego klasičan internet stručnjak
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

100% nezasluzena pobeda, ovi nemaju veze s zivotom ni oni ne znaju kako su dobili, u najmanju ruku bi trebala da bude pobeda Fulama, bolji svih 90min
H

Hhhh

pre preko 1 godinu

Aj ne smaraj,utakmica je bila otvorena,napadao je i Fulam i Junajted,Junajted je imao bolje sanse za gol i bio je konkretniji,moglo je lagano da bude x i to ne bi bilo nepravedno.
r

rd11

pre preko 1 godinu

Kako da mi kazes da nisi gledao utakmicu bez da mi kazes kako nisi gledao utakmicu. United propustio 5…6 cistih sansi pores ova dva gola, Fulham srecan sto nije primio mnogo vise. Ajmo malo objektivnosti.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Mali je talenat,mali moze da bude zver!