Đenaro Gatuzo (©Reuters)
Đenaro Gatuzo (©Reuters)

Gatuzo kao iz topa: Milik je bivši u Napoliju! Kulibali možda ostane...

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.09.20. | 22:29

Sve zavisi od Mančester Sitija

Nikada Đenaro Gatuzo nije imao problem da kaže ono što misli, a ta ga slika prati još iz vremena kada je bio igrač. I sada, kao trener ostao je britkog jezika i nema pardona jer kada nešto kaže, to zaista i misli.

E, tako je Arkadijuš Milik mogao da shvati da je precrtan u Napoliju za novu sezonu i da može da traži novi klub, jer je Rino tako rekao.

Izabrane vesti

“Apsolutno smo bili jasni kada je Milik u pitanju još prošle sezone. Rekli smo da može da ostane s nama ako produži ugovor, što je on odbio i jasno mu je stavljeno do znanja šta mislimo o tome. Ako ne pronađe novi klub, samo će sebe staviti u lošu poziciju, jer mi smo već doveli dvojicu napadača i više nema mesta za njega“, rekao je Gatuzo za italijanski Skaj.

Napoli je ovog leta doveo Viktora Osimena za rekordnih 70.000.000 evra, pa su u konkurenciji sada još i Dris Mertens, Andrea Petanja i Fernando Ljorente. Milik se jedno vreme pominjao kao Juventusova varijanta za novu "devetku",

Dok je po pitanju Milikove budućnosti bio vrlo oštar, Gatuzo je rekao da bi Kalidu Kulibali na kraju mogao čak i da ostane u Napoliju, uprkos tome što mediji danima unazad pišu da se čeka trenutak ozvaničenja transfera za veliku sumu novca.

“Kalidu ima tačno određenu cenu i ako klub ne dobije ono što traži, onda neće ići nigde“, kratko je poručio Gatuzo.

Podsetimo, Napoli je odbio nekoliko Sitijevih ponuda za Kulibalija koje su uključivale obeštećenje i bonuse. Poslednja ponuda išla je na 77.000.000 evra, odnosno 70.000.000 evra u fiksnom delu, što Napoli nije prihvatio. Podno Vezuva su vrlo jasni i žele 80.000.000 evra – odmah! Kulibali je sa Sitijem već dogovorio petogodišnji ugovor i platu od 50.000.000 evra. 



tagovi

Arkadijuš MilikKalidu KulibaliLetnji prelazni rok 2020Đenaro Gatuzo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara