Gatuzo priznao: Milan nije veliki tim

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.09.18. | 09:50

"Greške mogu da se dese, samo moramo da budemo sigurni da nas one neće skupo koštati. Moramo da rastemo, ako nastavimo ovako pre ili kasnije ćemo doći do rezultata", jasan je legendarni Rino

Trener Milana Đenaro Gatuzo priznao je nakon remija sa Empolijem da njegov tim nije veliki, jer ne takve utakmice ne uspeva da reši u svoju korist, uprkos velikom broju izrazitih priluika.

Rosoneri nakon pet odigranih utakmica u Seriji A imaju svega šest osvojenih bodova.
"Stvorili smo mnogo šansi u prvom i drugom poluvremenu, a onda nam se desila greška koja nas je skupo koštala. Imamo problem da prelomimo utakmice, igrali smo bez Gonzala Iguaina, a Boriniju treba vremena da se adaptira. Nadamo se da će Gonzalo biti tu u nedelju protiv Sasuola, njegova povreda nije ozbiljna, a doktori će proceniti da li je spreman", kaže Gatuzo.

Izabrane vesti

Milanu se prečesto dešavaju slični padovi u igri.
"Još jednom smo govorili o nesrećnom ishodu, ali moramo da gledamo napred i radimo na završnici. Kada u nizu napravite mnogo grešaka samopouzdanje pada i to ne možemo da negiramo. Moramo da se fokusiramo".

Alesio Romanjoli je bio sjajan sve do napravljenog jedanaesterca.
"Ne mogu ništa da zamerim Romanjoliju. Ako bih morao da razgovaram sa njim, onda moram da razgovaram i sa onima koji su imali četiri ili pet šansi i nisu postigli gol. Greške mogu da se dese, samo moramo da budemo sigurni da nas one neće skupo koštati. Nismo veliki tim, nismo efikasni, moramo da rastemo, ako nastavimo ovako pre ili kasnije ćemo doći do rezultata", jasan je Gatuzo.

Foto: Action images


tagovi

Đenaro Gatuzo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara